KULTNA PALAČA

Crvena jabuka osvojila i London

U sklopu svjetske turneje, koncert se održao u kultnoj londonskoj palači The Clapham Grand

Crvena jabuka_5.jpg
Foto: Zoran Veselinović

Iza Crvene jabuke, jednog od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima, koncertna je godina za pamćenje. Početak iste, obilježio im je veliki valentinovski koncert 'Tamo gdje ljubav počinje' u prepunoj zagrebačkoj Areni. Zatim je uslijedila velika američko-kanadska turneja 'Od srca do srca', u sklopu koje su održali čak 21 koncert. Ljetna turneja ostala je upamćena po prekrasnim ambijentima opatijske Ljetne pozornice te Kule Kamerlengo u Trogiru, dok je jesen bila rezervirana za turneju po Australiji, točnije gradovima Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth, Adelaide i Canberra. Nakon toga, u ovim koncertnim spektaklima uživala je publika u Skopju te Slavonskom Brodu.

Godinu na izmaku, Crvena jabuka će zasigurno pamtiti i po nastupu u kultnoj londonskoj palači The Clapham Grand. Jedan od najljepših koncertnih prostora u Londonu ispunio se poklonicima ovog legendarnog benda i njihovih bezvremenskih hitova, uz koje su stasale, ali i zaljubljivale se mnoge generacije, po svemu sudeći - diljem svijeta.

London se tako upisao na listu gradova obuhvaćenih svjetskom turnejom ovog sarajevskog benda, koji će Novu godinu dočekati upravo tamo gdje je i sve počelo – u Sarajevu. Nakon toga, na rasporedu je veliki valentinovski koncert 'Da nije ljubavi' u Splitu, u dvorani 'Gripe', najavljen za 10. veljače 2024., za koji su ulaznice već u prodaji putem sustava Entrio.

Image
Foto: Zoran Veselinović
Image
Foto: Zoran Veselinović
Image
Foto: Zoran Veselinović
Image
Foto: Zoran Veselinović