'Izaberi budućnost'

Centar Zagreba bogatiji je za oazu sportske elegancije u najluksuznijem smislu - Napapijri store

Ana Rucner, Ana Begić Tahiri i Anita Dujić Broadfoot među prvima su imale prilike upoznati se s novim, ali i onim kultnim komadima brenda, osvježenim u novoj kolekciji proljeće/ljeto, savršenoj za aktivni godišnji odmor pred nama

Ana Begic Tahiri i Anita Dujic.JPG
Foto: Bojan Zibar

Najpoznatija zastava koja ''vijori'' s mnogih streetstyle kombinacija ona je - Norveške. S obzirom da se radi o zemlji koja je spoj ekstremnih uvjeta i predivnih pejsaža, zastava predstavlja slobodu i smisao za avanturom. Ne čudi stoga kako ju je za svoj logo prigrlio jedan od brendova kroz čije kolekcije ''progovara'' avanturistički duh – talijanski Napapijri, čiji je put započeo 1987. godine u podnožju europskog najvišeg vrha Mont Blanca. Riječ ''napapijri'' na finskom jeziku znači sjeverni polarni krug. Upravo zato, polarne ekspedicije bile su glavni izvori inspiracije kreatorice Giulie Rosset.

Image
Foto: Bojan Zibar

No, vrlo brzo komadi koje bismo inače viđali na polarnim ekspedicijama osvanuli su na modnim pistama i ulicama svjetskih metropola. Iako se u potonje odavno ubrajaju i zagrebačke ulice, od jučer je grad bogatiji za Napapijri lokaciju u samom centru.

Image

Na adresi Trg bana Josipa Jelačića 11, otvorila se nova oaza ''sportske elegancije u najluksuznijem smislu''. Mnogi poklonici brenda, zaljubljenici u urbani lifestyle i avanturisti u stalnom pokretu, među kojima i Ana Rucner, Ana Begić Tahiri i Anita Dujić Broadfoot, prvi su imali prilike upoznati se s novim, ali i onim kultnim komadima brenda, osvježenim u novoj kolekciji proljeće/ljeto, savršenoj za aktivni godišnji odmor pred nama.

Image
Foto: Bojan Zibar

Vjeran svojoj misiji da transformira vlastitu ulogu u stvaranju budućnosti cirkularne mode, Napapijri je predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2021. godine kao svoju najodrživiju kolekciju do sada, praveći važan iskorak u širenju “Izaberi budućnost” filozofije brenda. Tako se u asortimanu nalazi cirkularna serija sa 100% reciklažnim jaknama uz prestižni ''Cradle to cradle'' certifikat, kao i širok izbor artikala izrađenih od organskog pamuka, recikliranog poliestera i najlona.

Image
Foto: Bojan Zibar

Napapijri kolekcija za proljeće/ljeto predstavlja multidimenzionalno, eklektičko istraživanje estetike pejzaža Havaja, ''military'' uzorke, način života u prirodi, kao i održivi pristup. Nadahnuti ovim poigravanjem između staroga i novoga, prirode i arhitekture, mode i funkcionalnosti, brend je još jednom potvrdio epitet ''bezvremenskog''. Otvaranjem Napapijri lokacije u strogom centru grada Zagrepčani su dobili novu modnu adresu omiljenog brenda, čije ćemo sjajne odjevne komade nesumnjivo često viđati na zagrebačkim ulicama.