VRIJEME JE ZA PROMJENE

Body & Mind Centar nudi novu dimenziju fitnessa

Iza cjelovitog pristupa fitnessu stoji inspirativni dvojac, Mirela Anić i Igor Blažinčić

Mirela Anić i Igor Blažinčić_3.jpg
Foto: Matea Smolčić Senčar

Nova dimenzija fitnessa počiva na ideji da je čovjek moćno biće, koje ako pristupi svom zdravlju cjelovito i mudro, može dići na višu dimenziju svoj život, realizirati svoje potencijale i ostvariti vlastitu svrhu. Glavni kreatori i protagonisti takvog cjelovitog pristupa zdravlju i sposobnostima čovjeka su kineziolozi Mirela Anić i Igor Blažinčić, inspirativan dvojac dobro poznat svim zaljubljenicima u fitness.

Zajedno djeluju i stvaraju inovativne ideje preko 25 godina, a oduvijek su bili predstavnici novih paradigmi treninga, pristupa usmjerenih ka pametnom vježbanju i optimizaciji forme. Danas, kada njihov Body & Mind Centar slavi 20 godina postojanja, oni uistinu predstavljaju kineziologiju 21. stoljeća, znanost danu ljudima, kojoj je osnovni cilj pomoći suvremenom čovjeku da bude zdraviji, vitalniji i dugovječniji.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Njihova nova dimenzija fitnessa gleda na tog suvremenog čovjeka kao na cjelinu, pristupa mu individualno razumijevajući njegovu jedinstvenost, potrebe i ciljeve. U novoj dimenziji fitnessa, svakom se čovjeku daju trenažne metode bazirane na suvremenoj dijagnostici, uči ga se pravilnom disanju i kretanju, educira ga se o pametnim rutinama kojima se unapređuje spavanje, oporavak i hormonsko zdravlje, reducira stres, povećava izdržljivost te unapređuju fokus i koncentracija.

Programi ovih stručnjaka za zdravlje i performanse bazirani su na prirodnim intervencijama i promjeni životnog stila kojima se dostiže cjelovito zdravlje i kvaliteta života svakog polaznika.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Jedan od hvalevrijednih programa proizašlih iz Body & Mind centra jest „ZDRAVA ŽENA“, kojeg je upravo Mirela Anić osmislila u suradnji s nutricionisticom Sandrom Krstev Barać, a spaja nutricionizam i kineziologiju 21. stoljeća, s ciljem optimizacije zdravlja, vitalnosti i kvalitete života žena u perimenopauzi i menopauzi.

Fitness danas više ne treba biti ograničen na trenažne metode kojima se dostiže željeni izgled. Narušenost zdravlja i vitalnosti suvremenog čovjeka traže kvalitetniji i sveobuhvatniji odgovor svih koji rade u prevenciji. Upravo je kineziologija jedna od temeljnih disciplina prevencije te je ovaj dvojac prepoznao nužnost promjene pristupa te odgovorio tom zahtjevu na najoptimalniji način.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Body & Mind, zajedno s Mirelom Anić i Igorom Blažinčićem spadaju u sami vrh svjetske scene kad je riječ o optimizaciji zdravlja i sposobnosti. „Mi smo od prvog dana usmjereni na zdravlje i kreiramo takve programe već 20 godina, no sada živimo u vremenu kada tržište traži takve pristupe, kada ljudi žele i trebaju više od fitnessa, tako da sve što smo gradili godinama sada postaje aktualno. Sada je novo vrijeme i mi mu donosimo novu dimenziju fitnessa.“ - objašnjava Mirela Anić.

Osim što su kreatori jedinstvenog pristupa fitnessu, koji odgovara potrebama čovjeku današnjice, njih krasi neiscrpna energija i čista namjera da doprinesu zdravlju svakog pojedinca i društva u cjelini.

Body & Mind Centar smješten je na adresi  Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1, a za više informacija posjetite body&mind.com ili  Body & Mind Instagram profil