Mi ih volimo, oni baš i ne

Ove modne i beauty trendove žene obožavaju, a muškarci (potajno) mrze

I moda i trendovi omogućavaju nam da izrazimo svoju osobnost, no brojne od tih trendova muškarci uopće ne vole ili ih smatraju smiješnima

profimedia-0631472233.jpg
Foto: Profimedia.hr

Žene vole slijediti modne i beauty trendove. Volimo se lijepo odijevati, njegovati i šminkati. I da, ponekad su ti trendovi smiješni, no unatoč tome mi u njima uživamo. Suprotno uvriježenom mišljenju, većina žena ne odijeva se za muškarce. Dotjeruju se i sređuju radi sebe i kako bi se dobro osjećale u vlastitoj koži.

Image
Iznenađenje?

Najprivlačniji: 7 modnih komada koje muškarci obožavaju vidjeti na ženama

I moda i trendovi omogućavaju nam da izrazimo svoju osobnost. Brojne od tih trendova muškarci uopće ne vole ili ih smatraju smiješnima. Iako pripadnici muškog spola ponekad nemaju pojma o modi, ponekad su i u pravu, barem kad je u pitanju njihovo oko za ono što je smiješno.

Dakako, sama činjenica da muškarci neke trendove koje žene slijede ne vole ne znači da ih mi ne bismo trebale nositi. U konačnici, važno je da nosimo ono što volimo i u čemu se osjećamo sjajno. Međutim, brojna istraživanja pokazala su da većina muškaraca najviše voli prirodni look kod žena, a ako te zanima koje beauty i modne trendove frajeri ne vole, u nastavku navodimo samo neke od njih koji im baš i nisu dragi.

POGLEDAJ VIDEO: Što su hijaluronski fileri, kada se koriste i koliko traju?

Umjetni nokti

Velik broj žena svoje duge nokte smatra tako 'chic' i modernima, a oni misle da dobro izgledaju samo na Wolverineu.

Umjetna preplanulost

Većina muškaraca kod žena preferira prirodni look pa im je fejk preplanulost totalno odbojna.

Velike sunčane naočale

Osim što su jako trendi i glamurozne, velike sunčane naočale štite nas od sunca i neželjenih pogleda. Ipak, frajeri uopće ne vole ovaj sveprisutni modni trend.

Image
Foto: Pexels

Tenisice s platformom

Prema njihovom mišljenju, tenisce bi trebale biti udobne i u njima bismo trebale moći trčati pa ih ovaj trend pomalo zbunjuje.

Pixie frizure

Kratka pixie frizura djeluje tako slatko i šarmantno, nama, ne njima. Većina muškaraca smatra da su žene s dugom kosom privlačnije.

Image
Foto: Pexels

Umjetne trepavice

Mi mislimo da naše oči djeluju ljepše i otvorenije s velikim trepavicama, no njima to djeluje pomalo zastrašujuće.