Zara i ove sezone ima čizme kojima ne možemo odoljeti

Provjerile smo ponudu trendi čizama koje će upotpuniti svaku kombinaciju

Zara i ove sezone ima čizme kojima ne možemo odoljeti

Kada govorimo o jesenskoj i zimskoj sezoni, čizme i gležnjače jedan su od onih neizostavnih modnih dodataka bez kojih su naše svakodnevne kombinacije nezamislive. Uvijek smo u potrazi za udobnim i elegantnim modelima koje ćemo moći nositi uz sve svoje outfite, bilo da je riječ o svakodnevnim ili pak formalnijim prigodama.


Nova sezona donijela nam je zaista upečatljive modele, a u ponudi popularnih high street brendova najviše se ističu kaubojski modeli, čizmice u military stilu te modeli u bijeloj boji. Tu su i oni klasični modeli, poput chelsea gležnjača ili čizama od brušene kože, koji su baš uvijek u trendu.

Od uzoraka je vrlo popularan zmijski uzorak, a on osobito dobro izgleda u spoju s visokim modelima čizama. Ponuda je zaista bogata i raznovrsna pa je teško odoljeti i svojoj garderobi za zimu ne dodati barem jedan novi par čizama ili pak gležnjača.


Odlične modele čizama ove sezone ima i obožavana Zara, a dominiraju vojničke, odnosno bajkerske čizme te elegantne kaubojke. U Zarinoj ćeš ponudi pronaći udobne ravne modele, ali i one na petu idealne za svakodnevno nošenje. Svi su modeli vrlo efektni i trendi pa će podići svaku kombinaciju.

U nastavku smo izdvojile neke od najljepših modela u svim stilovima pa smo sigurne da ćeš pronaći nešto što će se savršeno uklopiti u tvoju garderobu.

Foto: Instagram, Zara

Kožne čizme do koljena, 699 kn

Image

Visoke kožne čizme s kvadratnim vrhom, 999 kn

Image

Crne kožne vrlo visoke čizme s potpeticom, 899 kn

Image

Kožne čizme do koljena s potpeticom, 999 kn

Image

Čizme od imitacije brušene kože s potpeticama, 299 kn

Image

Ravne kožne čizme s rebrastim potplatima, 799 kn

Image

Čizme s potpeticom od brušene kože, 699 kn

Image

Visoke kožne čizme s rebrastim potplatom, 999 kn

Image

Kožne čizme sa širokom potpeticom, 799 kn

Image

Čizme do koljena na vezanje s džepom, 599 kn

Image

Čizme do koljena na vezanje sa životinjskim uzorkom, 449 kn

Image

Ravne kožne čizmice na vezanje, 349 kn

Image