Upoznaj brend neodoljivih šarenih haljina u kojima ćeš sigurno ukrasti pažnju gdje god se pojavila

Liquorish je modni brend specijaliziran za žensku odjeću, a mi smo ga prvi puta uočile na Asosu. Zaintrigirane prekrasnim komadima odlučile smo malo detaljnije istražiti o kakvom se to brendu radi - i nismo požalile. Haljine Liquorisha apsolutno su prekrasne

Upoznaj brend neodoljivih šarenih haljina u kojima ćeš sigurno ukrasti pažnju gdje god se pojavila

Iako sve mi volimo Zaru, Stradivaruis i H&M, ponekad je dobro upoznati i neke druge, na hrvatskom tržištu manje poznate, ali jednako kvalitetne modne brendove koji možda kod nas nemaju dućane, ali zato dostavljaju svoje komade na tvoju kućnu adresu. Mi smo tako pregledavajući tisuće i tisuće zavodljivih modnih komada na Asosu primijetile da nam se sviđaju modeli brenda Liquorish za koji nikada prije nismo čule, pa smo odlučile malo bolje istražiti o čemu se tu radi. 

Intrigantni, šareni printevi, saten i svila i obilje boja ono je što izdvaja Liqurish haljine iz mase drugih, a mi bismo vrlo rado mnogo kreacija s potpisom ovog brenda imale u svom ormaru. Liquorish je zapravo nezavisni modni brend s vizijom približavanja mode svim ženama neovisno o dobi, rasi ili kulturi kojoj pripadaju. Njihove kreacije zrače zaigranošću, ženstvenošću te izgledaju kao da su stvorene za vruće ljetne noći. S obzirom da smo se oprostile od proljetnih šetnji, s nadom očekujemo barem one ljetne, za kada bi Liquorisheve haljine bile odličan izbor. 

Inače, ovaj je brend osnovan u proljeće 2009. godine, a vrlo brzo se probio na police concept storeova, ekskluzivnih butika, ali i high street lanaca odjeće. Trenutno svoja prodajna mjesta Liquorish ima u Velikoj Britaniji, SAD-u i Japanu, no njihova se odjeća može naručiti online te biti dostavljena ravno na tvoj kućni prag. 

Ljepotu i inovativni dizajn Liquorisha prepoznale su i mnoge slavne dame, pa se brend tako može pohvaliti s činjenicom da su njihove haljine nosile i Rihanna i Pixie Geldof, a često se komadi iz njihovoh kolekcija pojavljuju i na stranicama mngih svjetskih modnih časopisa. Šarene, divlje printeve upotpunjuju nježni, ženstveni krojevi, pa haljine Liquorisha zapravo čine originalan spoj ekscentričnosti i nježnosti. 

Kako bi se i sama uvjerila da se radi o doista posebnom brendu vrijednom pažnje, izdvojile smo 10 njihovih haljina koje su se nama najviše svidjele. 

Liquorish - 199 kuna

Liquorish - 233 kune

Image

Liquorish - 173 kune

Image

Liquorish - 148 kuna

Image

Liquorish - 173 kune

Image

Liquorish - 355 kuna

Image

Liqourish - 320kuna

Image

Liquorish - 164 kune

Image

Liquorish - 337 kuna

Image

Liquorish - 320 kuna

Image