UVIJEK DJELUJU 'CHIC'

Najljepši kardigani iz high street kolekcija koje ćeš moći nositi godinama

Udobni i s daškom profinjenosti, kardigani pronalaze svoje mjesto unutar svakog ormara, a ujedno su i savršen dodatak 'capsule' garderobi

zz.jpeg
Foto: Zara

"Quiet luxury" odnosno tihi luksuz u prethodnoj je sezoni bio jedan od najpopularnijih trendova, a čini se da će se njegova vladavina na modnoj sceni nastaviti i u ovoj godini. Minimalistički krojevi i neutralne boje uvijek su dobar izbor i savršeno će se uklopiti u svačiji stil stoga nas i ne čudi da sve veći broj žena preferira takav profinjeni stil.

Image
KLASIKA U NOVOM RUHU

Trendi tvid: Neodoljivi kompletići a la Coco Chanel koje nosimo ove zime

Zbog vladavine takvih trendova, i kolekcijama popularnih modnih brendova sve češće dominiraju neutralni tonovi te jednostavni, ali profinjeni komadi. Jedan od idealnih komada za zimu koji savršeno odražava takav stil su svestrani kardigani. Udobni i s daškom profinjenosti, kardigani pronalaze svoje mjesto unutar svakog ormara, a ujedno su i savršen dodatak 'capsule' garderobi.

Riječ je o bezvremenskom modnom klasiku koji, otkako se pojavio na modnom tržištu, ne izlazi iz mode. Prednost kardigana je u tome što uvijek djeluju elegantno i chic, a mogu se stilizirati na bezbroj načina. Dobro će izgledati i uz traperice i uz poslovne hlače, ali i uz suknju. Topli su i udobni za nošenje i u svaki će look unijeti dozu šarma.

Kardigani su dominirali kolekcijama za jesen i zimu, no i u novim kolekcijama popularnih high street brendova mogu se pronaći brojni prekrasni modeli, a osobito se ističu oni elegantnog stila, začinjeni neobičnim detaljima i zlatnim gumbima. Osim za zimu, elegantni kardigani dobar su izbor i za prijelazni period, kao i za prve proljetne dane.

Istražile smo aktualnu ponudu, a neke od najšarmantnijih modela koji će se odlično uklopiti i u zimsku i u proljetnu garderobu donosimo u nastavku.

H&M, 31 eur

Image

H&M, 50 eur

Image

H&M, 35 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Massimo Dutti, 70 eur

Image

Massimo Dutti, 100 eur

Image

Massimo Dutti, 100 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 60 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: OTKRIJ SVE O BOTOKSU