Trend koji volimo - tropski uzorak

Egzotični printevi i vedre boje idealni su za vruće dane

Trend koji volimo - tropski uzorak

Tropski print nije poželjan isključivo na odjeći, on se u ljetnim mjesecima pojavljuje i kod uređenja interijera, na sandalama, espadrilama, torbama i gotovo svim modnim dodacima koje možete zamisliti. Zeleno tropsko lišće, palmino lišće, banane, egzotično cvijeće i nezaobilazne i simpatične flamingo ptice neizostavni su protagonisti ove priče koja nas spaja direktno s ljetom.

Bilo da volite minimalizam ili šarenilo u odijevanju, ovaj trend ima mnogo prostora za eksperimentiranje kod svake individue, a da pritom ostanete vjerni vlastitom stilu u kojem pokazujete svoju osobnost.

Izdvojili smo nekoliko modnih aduta koji čine savršen spoj trenda koji toliko volimo.

SAVRŠENA LJETNA UNIFORMA

Lepršave haljine i kombinezoni s printom idealno i ponosno nose etiketu savršene ljetne uniforme. Uz njih nam ne treba mnogo detalja, nakita i ukrasa jer su one sve što nam je potrebno za savršeno modno opušteno poslijepodne ili zabavne i razigrane šarene večeri.


Image


Zara

Image


Zara

Image


Zara

SPOJ FLORE I FAUNE NA MAJICAMA

Ako niste sigurni kako najbolje kombinirati t-shirte i čini vam se da su sve majice kratkih rukava dosadne, dopustite razigranim flamingo pticama, ljuskicama i lišću tropa da vas razuvjere i odvedu na savršeno putovanje koje će razbuditi vaša osjetila.


Image


Asos

Image


Asos

Image


Asos

Image


Asos

MODNI DODACI ZA ROMANTIČARKE

U ljetnoj sezoni romantičarke posebno dolaze do izražaja. Kako i ne bi, uz silne volane, preplanulu put i vjetar u kosi! Modni dodaci za svaku su ženu „točka na i“ svake kombinacije, a uz palmino lišće koje je osvojilo gotovo sve trendseterice, idealno se slaže s pletenim detaljima na obući i torbama koji su također veliki hit ovog ljeta.

Image


Asos

Image


Asos

Image


Asos

MUST HAVE KOMADI ZA PLAŽU

U slučaju da vam se tropski print jako sviđa, ali doista niste hrabre iskombinirati ga za svoje svakodnevne dnevne kombinacije, imamo rješenje i za vas. Možete ga nositi na pareu za plažu, platnenoj laganoj torbi za plažu ili pak na traki za kosu koja će vas riješiti zalutalih pramena kose kada ulogu vođe preuzme maestral.


Image


Asos

Image


Asos

Image


Zara

Image


Asos