Casual sa stilom

Traperice i fora top sve su što ti treba za savršen blagdanski outfit

Složile smo nekoliko outfita koji dokazuju da party haljine ne moraju biti jedini izbor za blagdane

zarastradivariustrapericetop.jpg
Foto: Zara/Stradivarius

Traperice i lijepi top - ne znamo što bismo bez ove klasične modne kombinacije. Ovo je look za koji se često odlučujemo, bilo da se radi o izlasku na piće nakon posla ili večernjem izlasku, a ispada da može biti odličan izbor i za blagdansku sezonu, posebno ove godine, kada je jedino za što se možemo srediti gledanje filmova kod kuće i ispijanje koktela putem Zooma zajedno s prijateljima.

Image
High street favoriti

Raskošne svečane haljine za blagdane provedene kod kuće

Kad su štikle i party haljine posljednje što želimo nositi nakon višemjesečnog nošenja udobne odjeće, efektni top i traperice savršena su kombinacija s minimalnim naporom i maksimalnim učinkom.

Iako naizgled jednostavna, kombinacija efektnog topa i traperica dolazi u bezbroj varijanti - od nezaobilaznih šljokica do prozirne organze, životinjskog uzorka i nježnog satena, a mi smo složile nekoliko blagdanskih outfita s ova dva nezaobilazna komada.

Šljokičasti top + plave traperice + čizme s platformom

Party sezona znači samo jedno: šljokice, šljokice i još šljokica. Šljokičasti top odličan je izbor koji će se sjajno uklopiti uz plavi traper i neobične čizme s platformom, a svoj look možeš upotpuniti jednostavnom torbicom i nakitom.

shimmer fallback

Šljokičasti top - Zara, 229 kn

Traperice - Mango, 199 kn

Čizme - Stradivarius, 195 kn

Organza košulja + široke traperice + gležnjače

Organza je bila popularna na pistama ove sezone, a najbolji način da ju ovih blagdana ukomponiraš u svoj outfit je u obliku košulje koja se odlično slaže sa širokim trapericama. Look upotpuni gležnjačama i spremna si!

shimmer fallback

Košulja - Pull&Bear, 149 kn

Traperice - Zara, 99 kn

Gležnjače - Mango, 249 kn

Top statement rukava + traperice + cipele na petu

Topovi sa statement rukavima nisu rezervirani samo za toplije mjesece - mogu odlično izgledati i zimi. Uz traperice i elegantan par cipela na petu, u ovoj ćeš se kombinaciji definitivno istaknuti.

shimmer fallback

Top - Zara, 179 kn

Traperice - Mango, 199 kn

Cipele - Mango, 249 kn

Top od satena + traperice + crni blejzer

Ponekad je manje više, a ova minimalistička kombinacija pravi je dokaz tomu. Top od satena u nježnoj boji savršeno će se uklopiti uz traperice, a klasični crni blejzer odlično će upotpuniti outfit.

shimmer fallback

Top - Stradivarius, 99 kn

Traperice - Stradivarius, 149 kn

Blejzer - Zara, 549 kn

Leopard uzorak + crne traperice + kožna jakna

Top leopard uzorka od tila odličan je komad koji najbolje možeš kombinirati uz crne traperice, a cijeli outfit "začiniti" dobrom kožnom jaknom.

shimmer fallback

Top - Berskha, 99 kn

Traperice - Bershka, 179 kn

Kožna jakna - Mango, 899 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.