NAJPOŽELJNIJI DODATAK

Torbe od rafije i drugih prirodnih materijala su hit - izdvojile smo favorite

Nove kolekcije istaknule su pregršt uzbudljivih trendova, a najviše pažnje privlače šarmantne ljetne torbe od rafije, jute i drugih prirodnih materijala

Torbe od rafije
Foto: Mango

Svaka nova sezona sa sobom donosi neke nove trendove i modne favorite, a da nam je ljeto sve bliže nagovještavaju i poznati modni brendovi u čiju ponudu svaki dan pristižu novi trendi komadi za toplije dane.

Image
UVIJEK U TRENDU

Torbe od brušene kože su klasik - pronašle smo velike i male modele

Nove kolekcije istaknule su pregršt uzbudljivih trendova, a najviše pažnje privlače šarmantne ljetne torbe. Torba je neizostavan modni dodatak, a modeli za novu sezonu izgledaju bolje nego ikad. Ako je suditi prema kolekcijama high street brendova, i ovog ljeta najpopularnije će biti torbe od prirodnih materijala kao što su rafija i juta koje će pronaći svoje mjesto unutar svakog ormara.

Pletene torbe u modi su već godinama, a njihova će se popularnost nastaviti i u ovoj sezoni. Novi modeli osvježeni su zanimljivim detaljima od kože i dolaze u različitim bojama, oblicima i veličinama.

Riječ je o stylish modnom dodatku uz koji će svaka modna kombinacija djelovati razigrano i šarmantno. U aktualnoj ponudi brendova najviše se ističu torbe od rafije koje imaju dozu rustikalnog šarma, ali i od drugih prirodnih materijala koji su za ljetne dane savršen izbor. Naše favorite donosimo u nastavku.

H&M - 24,99 €

Image

H&M - 30,99 €

Image

H&M - 20,99 €

Image

Mango - 69,99 €

Image

Mango - 49,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Massimo Dutti - 149 €

Image

Massimo Dutti - 169 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 49,95 €

Image

Zara - 22,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Foto: H&M, Mango, Massimo Dutti, Zara

Image
PROLJEĆE U GRADU

Zagrebačka špica bila je poput modne piste, a nisu je propustile ni Petra Meštrić i Mirela Holy