Top ili flop?

Ili ih voliš ili ih mrziš: Ponovno se nose traperice niskog struka

Zahvaljujući zvijezdama kao što su Kim Kardashian, Bella Hadid, Hailey Bieber, pa čak i Kanyeova nova muza Julia Fox - traperice niskog struka ponovno su u trendu

profimedia-0655644725.jpg
Foto: Profimedia

Kad je u pitanju traper, zapravo je jako malo novih 'trendova'. Povremeno ćeš se odlučiti za poderane traperice, ponekad ćeš koketirati s trapezom, a jedino što ćeš mijenjati je nijansa plave boje. Ali osim toga sklone smo se prilično religiozno držati traper klasika, bilo to traperice visokog struka, boyfriend traperice ili mom traperice.

Image
Sve su nam super

Traperice su uvijek 'in', a ovi modeli će dominirati u 2022.

Ipak, u posljednje vrijeme sve više viđamo trend trapera koji je bio pravi hit krajem 90-ih i početkom 2000-ih, a koji sada doživljava veliki povratak. Na tvoju sreću ili žalost, radi se o trapericama niskog struka.

Svi smo se toliko duboko zaljubili u visoki struk tijekom posljednjeg desetljeća da smo zaboravili da postoji i druga opcija kada su u pitanju naše traperice. Ali zvijezde kao što su Kim Kardashian, Bella Hadid, Hailey Bieber, pa čak i Kanyjeova nova muza Julia Fox, podsjećaju nas da druga opcija itekako postoji i da njezino vrijeme ponovno dolazi.

Nakon što je Kim Kardashian podijelila fotografiju na svom Instagramu odjevena u traperice izuzetno opuštenog kroja, s poderotinama na koljenima i bedrima, a videozapisi s hashtagom #lowrisejeans pregledani su preko 80 milijuna puta na TikToku - pretraživanja traperica s niskim strukom porasla su za 58% na godišnjoj razini prema globalnoj shopping platformi Lyst, a aplikacija za preprodaju Depop izvijestila je o porastu pretraživanja traperica s niskim rastom od 36 posto samo u posljednja tri tjedna.

Da: era Paris Hilton, Christine Aguilere i Destiny's Child nije tako davno izgubljena kao što smo mislile, s opasno niskim trapericama koje se vraćaju na police naših omiljenih trgovina. U nastavku smo izdvojile neke od najljepših modela u trenutnoj high street ponudi.

Mango, 129 kn

Osim što su niskog struka, ove Mango traperice su skinny, ali imaju i push-up efekt, a trenutno se mogu pronaći na sniženju.

Image

Mango, 129 kn

Još jedan sniženi model, ove skinny traperice niskog struka imaju premaz zbog čega izgledaju ulašteno, poput kožnih hlača.

Image

Zara, 79 kn

Ako voliš zvonoliki rub nogavica na svojim trapericama, a želiš uskočiti u model niskog struka, predlažemo ove u crnoj boji koje su trenutno snižene čak 65 posto.

Image

Bershka, 79 kn

Za potpunu vibru s početka 2000-ih, pronašle smo ove cargo traperice širokih nogavica; s džepovima sa strane, ali i niskim strukom.

Image

Bershka, 79 kn

Traperice niskog struka i ravnog kroja izgledaju iznenađujuće dobro u ovom Pull& Bear sniženom modelu.

Image

H&M, 135 kn

Za ljubiteljice tamnijeg trapera predlažemo ovaj push-up skinny model koji je trenutno snižen 40 posto.

Image

H&M, 150 kn

Želiš li se u potpunosti vratiti u traperice niskog struka s kraja 90-ih i početka 2000-ih, u H&M-u smo pronašle vjerodostojan model.

Image

Asos, 278 kn

Ako više voliš klasične modele, ove traperice s Asosa kao stvorene su za povratak trendu niskog struka.

Image

Asos, 371 kn

Nijedan popis s trapericama ne može proći bez barem jednog 'poderanog' modela, a ovaj put pronašle smo ga u opuštenom kroju niskog struka.

Image