High street modeli

Crne haljine su hit i ljeti, pogotovo one lepršave koje možeš nositi u svakoj prilici

Izabrale smo top modele lepršavih crnih haljina koje se mogu nositi u različitim prilikama, a uz njih je dovoljno odabrati samo lijepe sandale

BeFunky-collage (1).jpg

Iako su proljeće i ljeto vrijeme kada će svaka žena odlučiti za boje i snažne uzorke ipak je uvijek dobro u ormaru imati barem jednu crnu haljinu. Radi o klasičnom odjevnom komadu uz koji se vrlo lako mogu kombinirati različita obuća, ali i torbice. Crna boja nikada ne izlazi iz mode, laska figuri, a vrlo je lako dodati i različite vrste nakita.

Image
Modeli za svaku prigodu

Kao naručeno! Reserved ima prekrasne haljine na sniženju - već od 16 eura

Ipak za proljetne i ljetne dane veći će fokus biti na laganijim materijalima i različitim krojevima. Ove sezone, kao i proteklih godina, nose se haljine s naglašenim prorezima na gornjem dijelu, ali se nose i modeli s ažurom. Midi crna lepršava haljina bit će odličan izbor za posao, ali i za večernju šetnju gradom jer je dovoljno samo obogatiti outfit nakitom u jarkim bojama ili statement sandalama. Osim toga, crna haljina se vrlo jako može stilizirati s platnenim tenisicama, ravnim ili sandalama s visokim potpeticama. Radi se i o komadu koji se bez problema može nositi i u svečanijim prilikama jer ga se vrlo lako može obogatiti raskošnim šalom ili zanimljivim nakitom.

shimmer fallback

Stoga smo pronašle različite modele crne haljine u high street dućanima, ali za ljetne dane. Mnoge od njih bit će odličan izbor za posao i za godišnji odmor, a koje modele predlažemo za ovo proljeće i ljeto možeš pogledati u našoj galeriji.

Image
Jednostavni modeli

Crne lepršave haljine za ljeto iz high street kolekcija

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.