MODNI SVIJET

Tjedan mode u Parizu: Reviju Louis Vuittona nisu propustile najveće zvijezde

Tjedan mode u Parizu je poseban za parišku prijestolnicu jer svi žele vidjeti revije, ali se i pomno prati tko je bio u gledalištu

Cate Blanchett
Foto: Profimedia.hr

Tjedan mode u Parizu jedan je od najvažnijih događaja u modnom svijetu. Mađu ostalima, održana je i revija kutnog francuskog brenda Louis Vuitton, a tome su prisustvovale najveće zvijezde. Veliku pozornost privukla je Cate Blanchett, a reviji su prisustvovali Sophie Turner, Emma Stone i drugi.

Glumica Cate Blanchett pokazala je još jednom kako se u ponovljenim komadima može izgledati zanosno. Svilenu bluzu stiliziranu s maksi suknjom nosila je na dodjeli Oscara 2023., a sada je kombinirala s crnim kožnim hlačama i podignutom kosom. Kao detalje dodala je sunčane naočale, crnu clutch torbicu i statement zlatne naušnice.

Na reviji dizajnera Nicolasa Ghesquièrea prisustvovala je i Jennifer Connelly sa suprugom te pokazala zbog čega je zaštitno lice Louis Vuittona. Nosila je zanimljivu crno-bijelu kombinaciju u kojoj je naglasila svoju profinjenost. No posebne outfite izabrale su i druge slavne dame.

Cate Blanchett

Image
Foto: Profimedia.hr

Sophie Turner

Image
Foto: Profimediahr

Holland Taylor i Sarah Paulson

Image
Foto: Profimedia.hr

Emma Stone

Image
Foto: Profimedia.hr

Jennifer Connelly i Paul Bettany

Image
Foto: Profimedia.hr

Bae Doona

Image
Foto: Profimedia.hr
Image
IZNENAĐENJE NA REVIJI

Penelope Cruz i Brad Pitt u kratkom filmu osvojili su svijet zbog nevjerojatne kemije

Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica: Jarke boje, poznata lica i gužva na posljednjoj špici u veljači