IZNENAĐENJE NA REVIJI

Penelope Cruz i Brad Pitt u kratkom filmu osvojili su svijet zbog nevjerojatne kemije

Kratki film s velikim filmskim zvijezdama predstavljen je Chanelovoj reviji za jesen-zimu 2024./25. na Tjednu mode u Parizu već je osvojio cijeli svijet

penelope.PNG
Foto: SCREENSHOT/YOUTUBE/CHANEL

Čak će i na reviji najvećih poput Chanela publika rijetko pljeskati prije početka revije, no upravo se to dogodilo jučer na predstavljanju jesenske kolekcije jesen-zima 2024./25 u Parizu na Tjednu mode. Veliko iznenađanje pripremili su zvijezde Penélope Cruz i Brad Pitt te legendarna crna torbica Chanel 11.12.

Dvoje Oscarom nagrađenih glumaca snimili su kratki film i prvi put zajedno radili pred kamerama, a i Chanelova torbica ima značajnu ulogu. Reklama u režiji Inez & Vinoodh je hommage emotivno nabijenom klasiku novog vala "Un homme et une femme" Claudea Leloucha iz 1966. godine. U tom originalu Anouk Aimée i Jean-Louis Trintignant igraju dvoje roditelja udovaca koji se upoznaju u internatu svoje djece. Taj susret pokreće niz događaja potaknut intenzitetom njihove međusobne privlačnosti.

Chanelov kratki hommage usredotočen je na ključnu scenu u filmu u kojoj muškarac i žena sjede jedno nasuprot drugome u hotelskom restoranu u Deauvilleu, plešući kroz dijalog sve bliže jedno drugom. U originalnoj sceni, torbicu - Aiméeinu vlastitu Chanel torbu - redatelj Claude Lelouch stavio je na stol između njih. Sve se ponavlja u Chanelovoj reklami.

Iako ova reklama traje nešto više od minute već je osvojila svijet zbog nevjerojatne kemije između dvoje glavnih glumaca.

Image
NA LISTI ŽELJA

Ovo su luksuzni brendovi torbi o kojima se sve više govori - njihove torbice su na listi želja