VRIJEME JE ZA PARTY

Što odjenuti na doček? Bluze i košulje u metalik nijansama sjajan su izbor

Bluze i košulje u metalik nijansama ili pak začinjene šljokicama savršen su odabir za glamurozan novogodišnji outfit

3564203830_1_1_1.jpg
Foto: Zara

Prosinac je vrijeme kada se pripremamo za razne božićne partyje i domjenke, a u konačnici i za doček nove godine. Ako već imaš plan gdje ćeš provesti novogodišnju noć, zasigurno razmišljaš i o tome što odjenuti.

Image
NABAVI IH NA VRIJEME

Svečane salonke iz omiljenih dućana za blagdanske tulume

Svečana haljina ili kombinezon klasičan su izbor koji biraju mnoge žene, no ako želiš nešto malo ležernije, ali ipak sa svečanim dojmom – bluze i košulje u metalik nijansama ili pak začinjene šljokicama savršen su odabir.

U party kolekcijama popularnih high street brendova pronaći ćeš brojne blještave komade koji će se s lakoćom uklopiti u novogodišnji outfit, a uz elegantnu bluzu u zlatnoj ili srebrnoj nijansi svaki će look izgledati svečano i upečatljivo.

Uz šljokice, zlatne ili srebrne tonove svaka kombinacija će djelovati svečano i pomalo glamurozno, a uostalom kada ćeš inače nositi ovakve blještave komade, ako ne sada? Prednost ovog statement party komada je u tome što se može kombinirati na razne načine pa će dobro izgledati uz svečane hlače, ali i uz traperice ili pak suknju. Kolekcije high street brendova ove su sezone pune takvih efektnih bluza, topova i košulja koje će začiniti svaku novogodišnju kombinaciju, a u nastavku otkrij gdje pronaći one najljepše modele.

H&M, 20 eur

Image

H&M, 21 eur

Image

H&M, 23 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 240 eur

Image

Mohito, 18 eur

Image

Mohito, 15 eur

Image

Mohito, 15 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 16 eur

Image

Zara, 16 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: DR. KOLIĆ O HIJALURONSKIM FILERIMA