GLAMUROZNO I ŽENSTVENO

Bili smo na spektakularnoj slavljeničkoj reviji eNVy rooma

Modna kuća eNVy room jedna od najcjenjenijih na domaćoj modnoj sceni, a iza nje stoje brojne kampanje, kolekcije i zavidna izdanja na crvenim tepisima

Envy room event
Foto: Mateja Vrčković

Imali smo čast prisustvovati na spektakularnoj modnoj reviji prožetom dozom glamura i nepobjedive ženstvenosti, ali i fenomenalnom scenografijom koju je činila grandiozna kružna pista kojom su modeli koračali spuštajući se stepenicama s galerije. Riječ je o reviji modne kuće eNVy room povodom 20. obljetnice njihovog stvaranja.

Image
Foto: Lucija Barbarić

Organizacija eventa bila je na najvišem nivou, a kako bi dostojno obilježio dva desetljeća stvaranja, eNVy room je u kreiranju slavljeničke kolekcije uronio u dubine vlastite modne arhive pronalazeći nadahnuće u estetici koja je s vremenom postala njihov dizajnerski pečat. Posebno nam se svidjelo što je modna pista bila ispunjena prepoznatljivim elementima koji čine esenciju njihova rada, poput boja, motiva i formi kroz koje je ispričana nova priča koja svjedoči evoluciji jedne modne vizije.

Image
Foto: Mateja Vrčković
Image
Foto: Mateja Vrčković
Image
Foto: Mateja Vrčković

Podrška poznatih lica

Događaj su podržali brojni predstavnici medija, ambasadori, suradnici i prijatelji kuće kojima se dvojac po završetku revije naklonio zajedno sa svojim radničkim timom. Veliku slavljeničku reviju svojim su dolaskom uveličala i brojna poznata lica poput Jelene Rozge, Franke Batelić, Miach, Ide Prester, Anite Dujić, Jelene Veljače, Korane Gvozdić i Ivana Šarića, Ive Radić i brojnih drugih. Naravno, ovakav event nije prošao ni bez Marijane Batinić i Antonije Blaće koje su očarale svojom pojavom.

Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish

Glamur i senzualnost

Njihove kreacije stavljaju fokus na glamur, senzualnost i eleganciju, pa su tako crvenu, crnu, bijelu i boju vina učinili protagonistima svoje modne priče. U zanimljivoj igri suprotnosti, elementi poput šlepa preneseni su na odjevne predmete poput boxy blazera kreirajući tako interesantan spoj suvremenog i klasičnog. Neobičan hibrid hlača i suknje koji je eNVy room predstavio u kolekciji za jesen/zimu pojavljuje se u novom izdanju koje se manifestira kroz detalje poput rukava blejzera okrenutih naopako.

Od 2004. godine i prve revije, eNVy room je otisnuo duboki pečat u povijesti domaće modne scene i prvom "ciljanom i osmišljenom kolekcijom vjenčanica" koju je predstavio 2012. godine. Do sada su predstavili 13 bridal kolekcija, tri modne izložbe i 39 revija, a vjerujemo kako će ih biti još mnogo te im želimo puno sreće u daljnjem radu!

Image
Foto: foto: Franjo Matković
Image
OD HALJINA DO TOPIĆA

Heklani komadi i ove sezone dominiraju ljetnim kolekcijama