Šešir na glavu i spremna si za sve čari ljeta: Izabrale smo najbolje iz ponude

Voliš li široki slamnati obod koji te nježno štiti od sunca, ali i znatiželjnih pogleda ili si više tip za šiltericu?

Šešir na glavu i spremna si za sve čari ljeta: Izabrale smo najbolje iz ponude

Ljeto ne možeš zamisliti bez kupaćeg kostima, parea, japanki, ručnika za plažu i šešira. Kolovoz i srpanj bez svega ostalog mogu proći. 

Slamnati šeširi sa širokimo obodom najpopularniji su ljetni modni dodatak. Kako i ne bi bili kada su tako neodoljivo šarmantni i romantični, a pritom ti od jakog ljetnog sunca štite lice i dekolte. 

Image

Izabrale smo 15 modela proljetnih hlača iz Zare, ali bilo se teško odlučiti što je najbolje


Veliki slamnati šešir osigurat će ti i dozu privatnosti na plaži punoj ljudi, zaštititi te od neželjenih pogleda. Njime pokrij lice dok se sunčaš i isključi se iz vreve. Obrati pažnju na valove, šum kamenčića koje more valja i umorne cvrčke.


Ako ipak nisi sanjarski tip i more je za tebe prilika da se okušaš u vodenim sportovima ili rano ujutro popneš na obližnje brdo, vjerojatno ćeš izabrati jednostavni platenini šešir ili šiltericu. Želiš li kompromis, prava stvar je slamnati vizir. U njemu spajaš svoj nemirni duh, želju za pokretom, ali i onu nježnu romantičnu stranu.

U nastavku pronađi savršeni šešir koji će te ovog ljeta čuvati od sunca. 

Slamnati vizir, South Beach, 85,30 kuna


Želiš li se odmaknuti od klasike, ali si ipak preromantična za sportsku šiltericu izaberi široki, slamnati vizir za sunce. 

shimmer fallback

Slamnati šešir širokog oboda, Mango, 299,90 kuna

shimmer fallback

Šeširi širokog oboda ljeti su najpopularniji jer učinkovito štite od sunca i rade ti hlad. 

Slamnati šešir na vezanje, Asos, 121,70 kuna


Elegantni slamnati šešir s obrubom i širokom bež trakom koju ispod brade vežeš u mašnu podići će svaku ljetnu kombinaciju, ali i ovog ljepotana zadržati na glavi kad zapuše maestral.  

shimmer fallback

Pamučni šešir na točkice, Mango, 169,90 kuna


Ako si romantična i vrckava ovo je pravi šešir za tebe. Točkice i asimetrični obod daju mu dozu ekstravagancije. 

shimmer fallback

Polka šešir, Stradivarius, 49,90 kuna


Bež šešir na točkice s trakama za vezanje i umjereno širokim obodom možeš nositi na plaži, u večernji izlazak ili i u poštu dok šalješ razglednice s ljetovanja. Jednostavno ide na sve i svugdje može s tobom. 

shimmer fallback

Bijela šilterica, Fred Perry, 304,99 kuna

S bijelom šiltericom ne možeš promašiti, osobito ako si sportski tip. Paše na svaku kombinaciju, zaštitit će ti lice od sunca, ali i istaknuti preplanuli ten. 

Šlamnati šešir boje pistacije, Asos, 97,30 kunaSlamnati šešir boje pistacije i zakrivljenog oboda sa satenskom trakom koja mu daje dodatnu dozu elegancije stvoren je za odlazak na koktel ili romantičnu večeru. 

shimmer fallback

Slamnati šešir širokog oboda u boji fuksije, South Beach, 85,10 kuna


Voliš li jarke boje, ovaj šešir je pravi izbor za tebe. Široki obod u boji fuksije poručuje da se ispod njega krije romantična, ali i vatrena žena. 

shimmer fallback

Pamučni šešir s printom, Mango, 129,90 kn


Crno-bijeli kvadratići na šeširu izdvojit će te iz gomile na plaži. Kombiniraš li ga s jednodijelnim, crnim kupaćim kostimom postigla si pun pogodak - izgledat ćeš trendi, odmjereno i elegantno. 

shimmer fallback

Plavi platneni šešir, Stradivarius, 49,90 kuna


Šešir uskog oboda i neutralne plave boje stvoren je za praktične žene koje ne ostaju samo na "trebalo bi"  "bilo bi dobro", već ono što naume, pretvor eu djela bez puno filozofije.To je onaj šešir koji po izlasku iz stana automatski stavljaš na glavu, ne zadržavajući se pred ogledalom da bi ga namjestila. 

Slamnati šešir s pohabanim rubom i trakom, Zara, 199,90 kuna


Voliš li divlje plaže, na kojima ti ne treba kupaći kostim, ovo je pravi šešir za tebe. Obod, neobrađenog ruba i slama čiji miris sjećaš u nosu, dok kroz rupice šešira do tvog lica dopire sunce, ljetu će dati onu posebnu notu koje se s nostalgijom sjetiš usred zime, kada je temperatura daleko ispd nule. 

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.