Savršeni modni dodaci za plažu

Mirjana Mikulec predstavlja novu liniju ručnika i modnih dodataka

Savršeni modni dodaci za plažu

Početak lipnja za mnoge je vrijeme intenzivnog kovanja planova za godišnji odmor. Nakon dilema kamo otputovati ovog ljeta i kako se što bolje zabaviti i odmoriti, planovi se šire na sadržaj našeg kofera. Tada zaključimo da nam pod hitno treba novi kupaći, ali i ručnik za plažu. I nova torba! Kako ne biste previše lutali, pobrinula se dizajnerica Mirjana Mikulec koja je svojoj poznatoj liniji ručnika, kojima su zaštitni znak trendi pomponi, pridružila tri nova modela koja će oduševiti sve fashionistice.

ImageImage


Nova limitirana kolekcija od mekog i kvalitetnog pamuka, donosi svježe nijanse i zanimljive uzorke, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Akromatska kombinacija rezervirana je za ljubitelje minimalizma i jednostavnosti te razigrana ružičasta i plava varijanta za ljubitelje vedrih, pastelnih tonova, koji su hit sezone. Baš kao i modeli ležernih platnenih torbi u koje sve stane, a idealne su i za šoping.


Image


Želite li biti u trendu ovog ljeta, originalni modni dodaci s domaćim dizajnerskim potpisom Mirjane Mikulec bit će točka na i vašem stajlingu. I ne zaboravite nabaciti osmijeh!

ImageImageImage


Ručnici su dostupni u webshopu mirjanamikulec.com