OD 7 EURA

Nastavlja se vladavina ružičaste boje - odabrali smo 20 povoljnih komada

U ljetnim kolekcijama mnogih brendova mogu se pronaći brojni trendi komadi u svim nijansama ružičaste boje. Djeluju jako šarmantno i savršen su dodatak ljetnoj garderobi

Ružičasti komadi za ljeto
Foto: Zara

Ljetna sezona na modnu scenu je vratila vladavinu upečatljivih boja i razigranih uzoraka koji će unijeti dašak osvježenja u našu garderobu te začiniti naše svakodnevne kombinacije. Iako se krajem prošle godine činilo da je vladavini barbiecorea došao kraj, čini se da modni brendovi, kao ni influencerice još uvijek nisu spremni oprostiti se s ružičastom bojom.

Image
HIT BOJA ZA LJETO

Upečatljiva crvena boja - izdvojili smo top komade iz H&M-a i Zare

Naime, u ljetnim kolekcijama mnogih brendova mogu se pronaći brojni trendi komadi u svim nijansama ružičaste boje. U spoju s novim trendovima i ljetnim modelima, djeluju zaista jako šarmantno i savršen su dodatak ljetnoj garderobi.

Na police omiljenih dućana stigli su neodoljivi ružičasti komadi poput haljina, bluza, i hlača, kao i upečatljivi pink modni dodaci koji će svaku ljetnu kombinaciju učiniti zanimljivom. Od nježnih pink tonova pa do onih jarkih nijansi poput ciklame, izgleda da se vladavina ružičaste boje nastavlja i u ljetnoj sezoni.

U našem shopping vodiču koji donosimo u nastavku otkrij gdje pronaći one najljepše ružičaste komade za vruće ljetne dane koji su pred nama.

Pull and Bear - 25,99 € 

Image

Pull and Bear - 17,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

H&M - 12,99 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 45,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Zara - 19,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Sinsay - 9,99 €

Image

Sinsay - 14,99 €

Image

Sinsay - 6,99 €

Image

Sinsay - 19,99 €

Image

Sinsay - 12,99 €

Image
Image
LJETO NAM SE VRATILO

Zagrebačka špica: Zagrepčani u odličnim trendi ljetnim kombinacijama