Koji je tvoj favorit?

Reserved blagdanska kolekcija je stigla - ove komade želimo

Popularni high street brrend i ove blagdanske sezone oduševio nas je upečatljivim party komadima

9500L-50X-002.jpg

Stigla je! Najuzbudljivija sezona u kojoj blistamo kao nikada. Blagdansko doba je iza ugla, a s njim pod ruku i odvažni modni komadi i kolekcije koje nas neizmjerno vesele. Reserved Let's forget jedna je od kolekcija kojom ćemo poželjeti ispuniti kalendar nadolazećih blagdanskih svečanosti, s nizom uistinu dekadentnih komada idealnih za svaku prigodu u ovom posebnom dijelu godine.

shimmer fallback

Šljokice već očekivano i tradicionalno, hrabro dominiraju u blagdanskim kombinacijama uz neizostavnu crvenu boju. Odmak od klasičnog, Reserved ovog puta donosi u jarko ružičastoj boji, dok večernja haljina bez ramena i svjetlucava suknja srednje dužine jamče upečatljiv ulazak na svaku zabavu!

shimmer fallback

Dodatak umjetnog perja na finom crvenom sakou ovaj naizgled svakodnevni komad u kombinaciji s hlačama iste boje, čini idealnim izborom za sve klasičarke željne blagdanskog kolorita. Za one nešto odvažnije tu je potpuno šljokičasto odijelo koje unosi glamur u kultni smoking idealan za svaku zabavu. Smjela i šik, svilenkasta slip haljina fluorescentno ružičaste boje u kombinaciji s jaknicom od umjetnog krzna ostavit će trajan dojam za predstojeće praznike.

Za svakoga i za svaku priliku ponešto. U nastavku pogledaj naših 10 favorita i napiši nam koji komad ti je 'zapeo' za oko.

Baršunasta haljina s izrezom, 399,90 kn

shimmer fallback

Satenska haljina, 399,90 kn

shimmer fallback

Jakna od umjetnog krzna, 399,90 kn

shimmer fallback

Mini haljina sa šljokicama, 599,90 kn

shimmer fallback

Hlače sa šljokicama, 399,90 kn

shimmer fallback

Crveni sako s perjem, 599,90 kn

shimmer fallback

Elegantne hlače, 359,90 kn

shimmer fallback

Sako sa šljokicama, 699,90 kn

shimmer fallback

Komplet čarapa sa šljokicama, 99,90 kn

shimmer fallback

Komplet od 2 para naušnica, 99,90 kn

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.