Prozračna i lagana: Lanena odijela u kojima će tvoja koža disati i za najtoplijih ljetnih dana

Lan nam je omiljeni materijal u ljetnim mjesecima jer je posve prirodan, dopušta našoj koži da diše i ne sputava nam kretanje, pa ne čudi da su upravo lanena poslovna odijela pravi hit ove sezone. Izdvojili smo najljepša iz Asosove aktualne ponude

Prozračna i lagana: Lanena odijela u kojima će tvoja koža disati i za najtoplijih ljetnih dana

S dolaskom toplih mjeseci mijenjamo svoje preferencije kada je riječ o materijalima odjeće koju nosimo. Tako tople felpe, vunu i debeli pamuk zamjenjujemo organskim laganim pamukom, prozračnim lanom, svilom i satenom - prirodnim materijalima koji dišu i omogućavaju nam lakše podnošenje visokih temperatura. 

Osobito nam je drag lan, jednostavan, ali prekrasan materijal kod kojeg se stvaraju divne ljetne haljine, bijele košulje i hlače kao stvorene za hodanje po plažama i užarenim ulicama. Osim što svake godine lanene haljine preplave police dućana upravo uoči ljeta, ove su godine posebno u trendu i lanena odijela. U neutralnim ili pak žarkim bojama, s kratkim hlačicama, suknjama ili pak s palazzo hlačama - lanena odijela hit su ove sezone, a mi smo odlučile pronaći najbolja koje se trenutno mogu kupiti po prihvatljivim, pristupačnim cijenama. 

Kao i obično, oduševila nas je ponuda Asosa, a kako bismo i tebe uvjerile da se u ovaj trend isplati investirati izdvojile smo deset divnih lanenih odijela koja možeš vrlo jednostavno online naručiti. 

Trodijelno laneno odijelo s uzorkom - 831 kuna

Image

Laneno odijelo s remenom u boji fuksije - 678 kuna

Image

Bež laneno odijelo s kratkim hlačicama - 508 kuna

Image

Elegantno odijelo u boji vrhnja - 449 kuna

Image

Laneni komplet s remenom - 534 kune

Image

Limun žuto ljetno laneno odijelo - 678 kuna

Image

Kratko odijelo s tropskim uzorkom - 212 kuna

Image

Minimalističko bijelo odijelo - 508 kuna

Image

Elegantno odijelo sa suknjom - 398 kuna

Image

Laneno odijelo s pojasom oko struka - 636 kuna

Image