SUPER MODELI I POVOLJNE CIJENE

Nove kolekcije: 20 sjajnih proljetnih haljina do 30 eura

I ove sezone haljine su se našle u fokusu kolekcija mnogih brendova. Osvježene su novim bojama i detaljima te izgledaju bolje nego ikad

Proljetne haljine do 30 eura
Foto: Mohito

Kada govorimo o proljetnoj garderobi, haljina je zasigurno jedan od omiljenih komada mnogih žena. Elegantna, jednostavna i uvijek trendi, savršeno se uklapa u svaki stil i priliku. Iako se haljine mogu nositi uvijek i svugdje, nekako ih najviše volimo upravo tijekom toplih proljetnih dana.

Image
TRENDI MODELI

Haljine na kopčanje za svaki dan: 13 trendi modela za proljetnu sezonu

I ove sezone haljine su se našle u fokusu kolekcija mnogih high street brendova. Osvježene su novim bojama i detaljima te izgledaju bolje nego ikad. Posebnu pažnju privlače modeli ukrašeni razigranim uzorcima koji su za proljeće idealan izbor, a tu su i klasične košulja-haljine, pletene haljine te modeli s naborima koji će sjajno upotpuniti poslovne kombinacije.

Bez obzira na model, haljina je nepogrešiv izbor, a svake sezone volimo svoje kolekcije obogatiti s nekoliko novih modela koji će unijeti dozu osvježenja u naše svakodnevne proljetne kombinacije.

U raskošnoj ponudi haljina koje su nam high street brendovi pripremili za novu sezonu svatko će pronaći savršeni model za sebe. I mi smo izabrale svoje favorite, a ovoga puta fokusirale smo se na one cjenovno pristupačnije modele koji ne koštaju više od 30 eura. Naš izbor pogledaj u nastavku.

H&M, 23 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

H&M, 26 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

H&M, 28 eur

Image

Reserved, 28 eur

Image

Reserved, 28 eur

Image

Reserved, 23 eur

Image

Mohito, 28 eur

Image

Mohito, 30 eur

Image

Mohito, 23 eur

Image

Mohito, 30 eur

Image

Sinsay, 18 eur

Image

Sinsay, 13 eur

Image

Sinsay, 20 eur

Image

Sinsay, 15 eur

Image

Sinsay, 15 eur

Image

Sinsay, 13 eur

Image
Image
PRVA PROLJETNA

Zagrebačka špica bila je puna, a vladala je modna elegancija