Polka dot uzorak hit je sezone, a ove će te divne točkaste haljine jednostavno oduševiti

Točkice su definitivno mnogima omiljeni uzorak, a toga su itekako svjesni i dizajneri koji nas svake godine oduševe novim odjevnim komadima upravo s uzorkom preslatkih točkica. Raznih boja i veličina, točkice su preplavile dućane, a mi smo izabrale najljepše modele haljina iz aktualne ponude

Polka dot uzorak hit je sezone, a ove će te divne točkaste haljine jednostavno oduševiti

Polka dot ili točkasti uzorak jedan je od najprepoznatljivijih dezena svijeta mode. Iako točkasti uzorak najčešće viđamo na dječjoj odjeći i gračkama, može ga se pronaći i na posuđu, dekorativnim tekstilima, a sve više je zastupljen i u novim modnim kreacijama fashion dizajnera. Osim što su ga tradicionalno od sredine 20. stoljeća dizajneri koristili za stvaranje divnog donjeg rublja i kupaćih kostima, u posljednjih se 20 godina točkasti uzorak preselio i na haljinice, hlače i suknje. 

Tako nas svakog ljeta dizajneri oduševe novim idejama kako u svakodnevne outfite ukomponirati preslatke točkice, a čini se da su ove godine bili posebno inspirirani, jer high street ponuda jednostavno vrvi povoljnim haljinama polka dot uzorka. 

Kako bi se i sama uvjerila da su trenutno najljepše haljine koje se mogu kupiti za proljeće i ljeto upravo one točkaste, izdvojile smo deset divnih modela koje trenutno možeš kupiti i online.

Jednostavna točkasta haljina iz Manga - 149 kuna

Image

Lepršava haljina iz Oysha - 259 kuna

Image

Nježna haljina na točkice iz Zare - 119 kuna

Image

Reserved haljina spuštenih ramena - 229 kuna

Image

Mango duga haljina na točke - 479 kuna

Image

Zara kratka haljinica - 229 kuna

Image

Ljetna točkasta haljina iz Oysha - 299 kuna

Image

Reserved haljina na crne točkice - 179 kuna

Image

Mango haljina na točke s pojasom u struku - 439 kuna

Image

Zara haljina s volanima i točkama - 299 kuna

Image