#podrzidomace: Ako si na društvenim mrežama naišla na predivne 'nevidljive' ogrlice, znamo gdje ih možeš nabaviti

Anđela je prije pet godina počela izrađivati nakit i tako je nastao brend Mickey handmade

#podrzidomace: Ako si na društvenim mrežama naišla na predivne 'nevidljive' ogrlice, znamo gdje ih možeš nabaviti

Posebni modni dodaci jedni su od prvih stvari koje primjećujemo. Lijepa ogrlica, narukvica ili traka za kosu može učiniti čuda za tvoj look i cijeloj kombinaciji dodati onaj wow efekt. Budući da smo stalno u potrazi za novim modnim detaljima, nismo mogle, a da ne zamijetimo prekrasne 'nevidljive' ogrlice koje smo ovog ljeta viđale posvuda, a koje su 'must have' dodatak za sve ljubiteljice minimalizma

Riječ je o jednostavnim, ali originalnim ogrlicama brenda Mickey handmade iza kojeg stoji 30-godišnja Anđela Šušnjara, a koji je nastao prije malo više od pet godina, kako kaže Anđela - sasvim slučajno, kao i sve druge dobre stvari u životu. 


Image


"Ni u snu se nisam nadala da ću doći do ovog gdje sam danas", govori Anđela koja je cijelu priču pokrenula jer nije pronalazila posao u struci nakon završenog Ekonomskog fakulteta. "Od ranog djetinjstva prepoznat je talent za dizajn nakita i onda sam se odlučila pokušati pa što bude i vrijeme je pokazala da sam dobro odlučila."


Htjela je da ime brenda bude strano, najviše zbog zvučnosti, ali i zbog bolje prilike na stranom tržištu, odluči li se jednog dana na taj potez. Kako nije imala nikakvu posebnu ideju kako dati ime, a mišljenja je da u nama uvijek treba ostati neki komadić djeteta, odlučila se za svog najdražeg Disney lika. "Uz to sam spojila handmade jer volim dati naglasak da su svi proizvodi ručni rad i tako je nastao Mickey handmade, brend sastavljen od puno truda, rada, ulaganja i ljubavi."


Iako je u početku uz Mickey handmade radila i na izradi EU projekata, posljednje dvije godine zbog velikog opsega posla, radi samo jedan posao, a kako nam govori, 'srce je odabralo Mickey handmade' i za sada nije požalila. Baš suprotno, svakodnevno uživa u onome što radi.

"Svaki početak je izazovan, pogotovo kad ne znaš u što se upuštaš, ali uvijek se vodim onim da je gubitnik samo onaj tko nije pokušao. Jako velika je konkurencija na tržištu i uz kvalitetu veliku ulogu igra i inovativnost", kaže Anđela koja, osim traženih 'nevidljivih ogrlica' u ponudi ima i narukvice, leptir mašne, trake i gumice za kosu, maske za lice, pa čak i ukrase za auto. Za svakog se može nešto pronaći, a proizvode osim narudžbom preko Instagram i Facebook profila, možeš pronaći i u trgovini Candle land, poklon galeriji Purgerica i ljeti u još nekoliko suvenirnica.


I sve je, kako i ime brenda govori, handmade. "Za izradu ručno rađenih proizvoda potrebno je mnogo vremena, npr. za izradu maske za lice potrebno je pronaći pamučni materijal, koji se obvezno pere, zatim slijedi sušenje, peglanje, krojenje, rezanje lastika i na kraju šivanje. Jako sam zadovoljna što kupci prepoznaju, vole i cijene ručni rad jer znaju koliko je vremena i truda potrošeno da se dođe do krajnjeg proizvoda", govori Anđela.

Inspiraciju pronalazi na svakom koraku, od modnih časopisa do Pinteresta, a najviše na ulici. "Street style je za mene jedna od najboljih inspiracija jer i cure i dečki spajaju nespojivo i to jako dobro izgleda, zato što je moda jedna velika igra gdje je sve dozvoljeno."


S obzirom da sve radi u potpunosti sama, radni dan joj je jako uzbudljiv i pun obveza, a uz to mora biti i jako dobro organizirana. "Jutarnji sam tip pa ljeti krenem raditi i prije 7 sati, nemam radnog vremena pa nemam ni pravila kad ću završiti s poslom, nekad bude oko 14-15h, a nekad radim do navečer, naravno uz male pauze. Prednost toga što sve radim sama je ta što uvijek mogu „ukrasti“ slobodan dan, a da ne trebam šefovo dopuštenje", otkrila nam je kroz smijeh Anđela koja u bliskoj budućnosti ima u planu uvesti neke nove proizvode, a kako uz posao studira i na Filozofskom fakultetu u Osijeku, trenutno je u fazi istraživanja tržišta i polakog, ali sigurnog planiranja. 

Anđeli želimo puno sreće u budućem radu, a s obzirom na originalan stil i rukotvorine izrađene s toliko truda i ljubavi, uopće ne sumnjamo u blistavu budućnost njezinog brenda.