Pletene torbe su hit ljeta, a možete ih pronaći u ponudi high street brendova

Modeli koje morate imati ovog ljeta u svom ormaru

Pletene torbe su hit ljeta, a možete ih pronaći u ponudi high street brendova

Pletene torbe, osobito modeli poput cekera, svakog su ljeta vrlo popularni, a ove sezone izgledaju bolje nego ikad.

Ponuda high street brendova je uistinu bogata i šarolika, a torbe za ljeto dolaze u svim veličinama, bojama i oblicima. Pratite li trendove, osobito one na Instagramu, zasigurno ste primijetili da su okrugle torbe od rafije apsolutno zavladale ulicama pa su ih sve trendseterice vješto uklopile u svoje modne kombinacije za ljetne dane.

Najviše se ističu torbe od prirodnih materijala kao što su juta i rafija, koje uživaju veliku popularnost kod pripadnica ljepšeg spola. Bilo je sasvim jasno da će pletene torbe biti apsolutni hit sezone čim su stigle ljetne kolekcije poznatih brendova.

Osim kod modnih brendova, klasični ceker koji će začiniti vašu ljetnu kombinaciju zasigurno ćete pronaći i u ormaru svoje bake pa se nemojte sputavati i budite maštoviti kad je moda u pitanju.

Od modela tu su klasične 'basket torbe', veliki cekeri za plažu, okrugle pletene torbe te ruksaci od prirodnih materijala. Cekeri više nisu namijenjeni samo nošenju na plaži, već će se savršeno uklopiti i u vaš ljetni look za vrijeme provedeno na gradskom asfaltu.


Prevladavaju neutralne boje i prirodne nijanse koje se savršeno uklapaju uz safari look koji je ovog ljeta toliko popularan.

Pretražili smo ponudu high street brendova i za vas izdvojili neke od najljepših modela pletenih torbu u koje ćete se zasigurno zaljubiti na prvi pogled...

Bershka

ImageImageImageImageImageImage

H&M

ImageImageImageImageImageImageImage


Zara

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Stradivarius

ImageImage


ImageImageImageImage