Ovih dana volimo biti u pidžamama, pa smo se prisjetile najpoznatijih pidžama iz filmova

Inspiraciju za outfit koji uključuje pidžamu pronađi u nekim od ovih filmova

Ovih dana volimo biti u pidžamama, pa smo se prisjetile najpoznatijih pidžama iz filmova

Osim možda jednog dana u tjednu kada se u potpunosti uredimo kako bismo se bolje osjećale, većina nas iz dana u dan od kuće ipak radi u pidžamama. Jer one, osim što su vrlo udobne, mogu itekako odlično izgledati

Prisjetiš li se samo nekih legendarnih pidžama iz filmova, shvatit ćeš da takve pidžame jednostavno nisu namijenjene samo da bi se u njima spavalo - od Grace Kelly i njezine duge spavaćice boje šampanjca, koja izgledom više podsjeća na vjenčanicu, pa sve do legendarne ljubičaste spavaćice koju nosi Carrie Bradshaw u filmu Seks i grad

Image

#ostanidoma sa stilom: Proljetna kolekcija kimona i pidžama u kojima će nam rad od kuće biti vedriji

Prisjeti se još nekoliko predivnih filmskih pidžama koje smo izdvojile u nastavku.

Grace Kelly, "Prozor u dvorište" (1954.)


Modna savjetnica iz visokog društva Lisa Fremont, koju glumi Grace Kelly, i trebala je izgledati uglađeno u svojoj spavaćici u filmu Prozor u dvorište, a njezina spavaćica dostojna je crvenog tepiha.

Stockard Channing, "Briljantin" (1978.)


Svi se sjećamo scene u kojoj Rizzo ima svoj "Sandra Dee" trenutak na pidžama partyju. Njezina oversized košulja/spavaćica boje lavande sa zasukanim rukavima svakako je jedna od filmskih spavaćica koje ćemo pamtiti.

Jennifer Garner, "Od klinke do komada" (2004.)


Jennifer Garner, koja glumi Jennu Rink, svoju ružičastu spavaćicu nosi u kombinaciji sa šarenom maskom za spavanje, a kasnije izlazi na ulicu i ravno u ured s kaputom i sandalama na petu, a ispod i dalje nosi spavaćicu.

Gwyneth Paltrow, "Ljubav je slijepa" (2001.)


Još jedna filmska scena koju ćemo pamtiti po chic spavaćici - Gwyneth Paltrow nosi mini spavaćicu lila boje u kompletu s donjim rubljem iste boje prije nego što uđe u krevet s Halom.

Sarah Jessica Parker, "Seks i grad" (2008.)


Nikada nećemo zaboraviti scenu u kojoj Carrie Bradshaw nosi svilenu, ljubičastu spavaćicu, zajedno sa svojom bisernom ogrlicom, dok leži u krevetu s Facom i čita knjigu "Love Letters of Great Men".

Winona Ryder, "Prekinuta mladost" (1999.)


Winona Ryder u ovoj sceni, osim gitare, na sebi ima vunenu pidžamu s cvjetnim printom, a uspjela je zasjeniti i Angelinu Jolie, koja sjedi pored nje.