Ovaj umjetnik pretvara cipele u primamljive deserte i ne znamo bismo li ih prije nosile ili pojele

Zahvaljujući brendu 'Shoe Bakery' - cipele mogu izgledati poput svakog deserta kojeg se možeš sjetiti

Ovaj umjetnik pretvara cipele u primamljive deserte i ne znamo bismo li ih prije nosile ili pojele

Neodoljivo. Slatko. Užitak. 

To su neke od riječi koje nam padaju na pamet kad pomislimo na ukusni desert - bilo da je u pitanju kremasti kolač, veličanstvena ukrašena torta ili sladoled s omiljenim okusima.

Image

Nestvarne kreacije: Nizozemska dizajnerica spaja modu, umjetnost i tehnologiju


U životu postoje neke poslastice kojima jednostavno ne možemo odoljeti, a ponekad je to baš zato što su tako lijepe i privlačne, koliko i ukusne. Upravo to je nadahnuće koje stoji iza tvrtke Shoe Bakery, čiji je moto: 'Slatke poslastice za vaša stopala'.


Naime, Chris Campbell, umjetnik iz Floride, otkrio je poprilično neobičan način kako da spoji svoje dvije najveće strasti - ukusne slastice i prekrasne cipele

Njegova tvrtka Shoe Bakery izrađuje jedinstvene cipele koje mogu izgledati poput svakog deserta kojeg se možeš sjetiti. Pite, biskvit, vafli, keksi, šlag, rastopljena čokolada i trešnje na vrhu - Chris može ukrasiti cipele sa svime što jedan slastičar može napraviti u svojoj kuhinji.Zapravo, njegove cipele izgledaju toliko dobro da je teško uopće prepoznati da se ne radi o pravim desertima koje možemo pojesti, već samo o onima koje možemo nositi. Ove jedinstvene poslastice dolaze kao balerinke, salonke ili cipele na punu petu, a mogu se prilagoditi po željama, tako da njihove cijene na web shopu variraju od 60 pa sve do 500 dolara (cca 419 kn do 3490 kn), ali ovoga puta u potpunosti opravdavamo cijenu - jer uvijek ima mjesta za desert, zar ne?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.