Ova je humanitarna majica zaludjela svijet, a mi smo pronašle još odličnih komada sa sličnom pričom

Jesi li već čula za aplikaciju Kindred? Ako nisi, pravo je vrijeme da čuješ jer se radi o genijalnom projektu koji sada djeluje i humanitarno. Osim što Kindred ljudi obožavaju zbog lakog pronalaženja popusta kod omiljenih im brendova, sada se na njemu pojavio i proizvod koji je oduševio Instagram

Ova je humanitarna majica zaludjela svijet, a mi smo pronašle još odličnih komada sa sličnom pričom
Play logo

Svjetski poznata aplikacija Kindred nastala je u Velikoj Britaniji kako bi kupcima pomogla pronaći sniženja, akcije i popuste, kao i dodatne pogodnosti kod raznih brendova. Ubrzo nakon osnivanja postali su megapopularni, a sada su za vrijeme pandemije korona virusa još jednom pokazali zašto se radi o doista posebnom konceptu. Naime, Kindred je osmislio proizvod koji je istovremeno promotivan, ali i humanitaran.

Radi se o basic komadu koji svaka žena ili muškarac imaju u svom ormaru – basic bijeloj majici kratkih rukava. Ovaj humanitarni T-shirt s ilustracijom duge i natpisom „Thank you“ oduševio je svijet i ubrzo postao apsolutni hit na Instagramu.

Play logo


Ova jednostavna, simpatična majica proizvodi se u Velikoj Britaniji, a izrađena je od organskog pamuka te košta 20 funti, odnosno 171 kunu. Moguće ju je naručiti i u Hrvatsku, a možeš ju pronaći ovdje. Iako bismo ju poželjeli imati i bez činjenice da je humanitarna, dodatan plus kod ove majice je taj što sva zarada od njezine prodaje ide Nacionalnoj zdravstvenoj službi Velike Britanije.

Play logo


Na taj se način Kindred želio odužiti liječnicima i medicinskim sestrama koje danonoćno strepe nad pacijentima, brinu za oboljele i izlažu se riziku od zaraze dok je ostatak zemlje u karanteni.

Inače ovo nije jedina takva inicijativa u svijetu mode. Izdvojile smo još pet sličnih proizvoda brendova čija će zarada od prodaje biti donirana onima koji su najugroženiji za vrijeme ove pandemije. Provjeri o čemu se radi u našoj galeriji.

Kurt Geiger platnena torba - 171 kuna

shimmer fallback

RIXO "Stay at home" T-shirt - 471 kuna

Begg & Co šal - 1458 kuna

shimmer fallback

Loewe Paula's Ibiza - 600 kuna

shimmer fallback

ASOS "Choose our NHS" T-shirt - 171 kuna

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.