Za glave lude

Zaboravi na bob, ove frizure će biti totalni hit

Nosi se razbarušeno, opušteno, repovi, nepravilne šiške, volumen - frizure zbog kojih ne moraš provoditi sate pred ogledalom pa čak i ne odlaziti frizeru

profimedia-0654038444.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jesi li i ti jedna od onih koje uvijek nose istu frizuru pa čak i kada se odu ošišati i zatraže nešto sasvim drugačije, a frizerka im ispuni želju, nakon nekog vremena novu frizuru pretvore nekim čudom u dobru, poznatu staru. Još je gore kada izađeš iz salona, a nitko niti ne primijeti da si se šišala. Osim tvog novčanika, čije se stijenke zalijepe jedna za drugu kao želudac za kralježnicu, kada je prazan.

Kako ti se ne bi događale ovakve neugodnosti, promijeni konačno tu frizuru i riješi se gumica za kosu. Ostavi samo onu jednu u kupaonici koja ti treba kada se umivaš ili brojiš bore.

U nastavku ti donosimo frizure koje će biti hit, a nisu svevremenski pixie i bob. Nosi se razbarušeno, opušteno, repovi, nepravilne šiške, volumen - frizure zbog kojih ne moraš provoditi sate pred ogledalom pa čak i ne odlaziti frizeru.

Zavjesa šiške

Ova frizura inspirirana je '70-im godinama prošlog stoljeća, a karakteriziraju je preduge šiške koje uokviruju lice. Osvježit ćeš ju svaki put kada promijeniš poziciju razdjeljku. Možeš ga staviti na sredinu ili sa strane. Frizuru namještaš jednostavnim prolaženjem prstima kroz kosu koja mora biti čista.

'Nulerica'

Frizura koje gotovo pa i nema, kosa ošišana skroz na kratko. Voliš li mijenjati boje kose, ovo je savršena frizura za to. Pusti mašti na volju, oslobodi se i uživaj u neonski zelenoj, ružičastoj ili blajhu. S ovom frizurom imaš svo vrijeme svijeta jer ne traži od tebe nikakav angažman. Operi je dok se tuširaš, posuši ručnikom i to je to.

Frizura 'kad te šiša tetka'

Frizura kakvu su nosile djevojčice '80-ih i ranih '90-ih. Umjesto odlaska frizeru šišale su ih mame, susjede ili tetke. Zahvaljujući fotografijama iz prošlosti, ova frizura vraća se na velika vrata i nama se jako sviđa.

Hobotnica frizura

Želiš li nešto ludo, hobotnica je pravi izbor. Riječ je o stiliziranoj 'fudbalerki', odnosno frizuri koja nalikuje na kultnu frizuru iz '80-ih. Kod hobotnice je kosa duža oko ušiju, ima više volumena te su istaknuti pramenovi koji nalikuju na krakove hobotnice.

Kovrče

Kad je o kovrčama riječ, nosit će se raskošne, voluminozne frizure. Slojevito ošišana kosa daje živost kovrčama, a proizvodi za njegu hrane ju i čine blistavom. Pri sišenju koristi difuzor ili kosu suši na zraku. Zaboravi na peglu za kosu.

Boja

Kad je o boji riječ, u modi je što neprirodniije. Osim same nijanse i način na koji ćeš ju nanijeti razlikuje se od uobičajenoga. Rihanna nameće trendove, a mi ih pratimo.