'ZAPALILA INSTAGRAM'

Nina Badrić objavila fotografiju u klasičnom kupaćem kostimu: 'Ti si dokaz da su godine samo broj'

Nina Badrić objavila je fotografiju u klasičnom kupaćem kostimu koji vole mnoge žene, a mi smo pronašli slične kupaće kostime u našim najdražim high street trgovinama

Nina Badrić
Foto: Neva Zganec/Pixsell

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Nina Badrić, podijelila je na svojem Instagram profilu fotografiju s plaže u kupaćem kostimu. Radi se o klasičnom crnom jednodijelnom kupaćem kostimu s tankim naramenicama, za koji možemo reći da je sinonim za malu crnu haljinu.

Nina je svojom objavom očarala Instagram i svoje pratitelje, i možemo sa sigurnošću reći da izgleda bolje nego ikada. Ranije ove godine, skratila je svoju poznatu dugu kosu u pixie cut koji joj savršeno stoji, a kratka kosa istaknula je njenu ženstvenost.

Pjevačica je i ove godine stavila naglasak na haljine i zanimljive modne dodatke, a s ljetovanja iz Grčke točnije Mykonosa je objavila nekoliko fotografija na kojima je do izražaja došla njena ženstvena figura, posebice u bijeloj mini haljini iz Zare koja košta 13 €.

Inače, 4. srpnja za svoj 52. rođendan objavila je novi singl "Kako si", radi se o emotivnoj baladi koja odražava njen prepoznatljiv stil i dolazi kao najava njezinog novog albuma. A dok čekamo nove pjesme, Nina nas je svojom objavom potaknula da pronađemo klasične kupaće kostime u crnoj boji,, neki od njih su čak i na sniženju dok su neki s twistom, a u nastavku ih možeš pogledati.

Mango - 49,99 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

H&M - 35,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 25,99 €

Image

H&M - 11,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 20,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

H&M - 29,99 €

Image
Image
GLAZBENA DIVA

Nina Badrić slavi rođendan, a evo kako se mijenjala kroz godine