Neven Ciganović na more nosi zvučnik u obliku meduze, a Bojan Jambrošić Marvel maskicu za mobitel

Muškarci su ga nazvali 'rajem na zemlji', a žene cool mjestom na kojem se nalazi 'odjeća' za mobitele. Znamo gdje pronaći super dodatke za ukrašavanje svojih 'ljubimaca'

Neven Ciganović na more nosi zvučnik u obliku meduze, a  Bojan Jambrošić Marvel maskicu za mobitel

Ljubitelji mobitela, ali i svih popratnih gadgeta koje diktiraju trendovi, dolaze na svoje - u Zagrebu je otvoren prvi MOBIA store koji se nalazi u Supernova centru Buzin! Riječ je o prekrasnom shopu na čijem je uređenju radio čitav niz stručnjaka, sve s ciljem stvaranja oaze u kojoj će ljubitelji gadgeta među prvima kupiti  novitete na tržištu. Među prvima su to napravili glumica Barbara Vicković, društveni kroničar i stilist Neven Ciganović, pjevač Bojan Jambrošić, stilistica Alma Premerl Zoko…

Image


-„Svi koji prate moje društvene mreže znaju koliko se volim fotkati na bazenu! Od sada ćete me vidjeti i s novitetom iz Mobie- zvučnikom u obliku meduze, koja pluta na površini vode!“ -  komentirao je Neven Ciganović dodajući kako je nova Mobia za njega kao ljubitelja elektronike pravi 'raj'.  

Image


Nova, 21. Mobia poslovnica, na domaćem i stranom tržištu, ali prvi Mobia shop u potpunosti je izrađen po mjeri, ukorak sa svjetskim trendovima, a ono najvažnije prilagođavajući se potrebama Mobia kupaca. Promišljenim dizajnom ovaj koncept omogućava novo iskustvo kupovine po najvišim standardima merchandising-a, pomičući pritom granice prezentacije proizvoda krajnjem korisniku.

Image


-„Volim prostore u kojima su noviteti pregledni i gdje se ono što nam je nepoznato može i isprobati! Posebno jer spadam u onu skupinu kupaca koji se upoznaju s novim trendovima koje želim sebi prilagoditi!“ – rekla je glumica Barbara Vicković otkrivajući kako već dugo 'mjerka' pametni sat.

Nova Mobia, na svojim zidovima predstavlja i proizvode po kojima je dobro poznata - maskice za mobitele! One jednostavne, za naj jednostavnije mobitele, ali i  maskice s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su adidas, Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks, ali i Maserati, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Jean - Paul Gaultier- za koje je ekskluzivni distributer.  

Image

„Imaju Marvel maksice, ja sam lud za Minionima“ - komentirao je ponudu pjevač Bojan Jambrošić koji je uz 'odjeću' za mobitel u Mobia shopu isprobao i nove slušalice, zvučnike. 


(Foto: Nikola Zoko)