Ne voliš cipele na petu? Ne brini, i ovog proljeća hit su ravne cipele

Vrijeme je za proljetnu obuću i zato smo odabrale 12 zanimljivih modela za različite modne kombinacije, od romantičnih do rokerskih

Ne voliš cipele na petu? Ne brini, i ovog proljeća hit su ravne cipele

Ako tvoja stopala trebaju odmor od visokih potpetica ili stvarno ne voliš nositi cipele na petu, bit će ti posebno zanimljivo pogledati kakve se ravne cipele nude u dućanima ovo proljeće. Ponuda je velika, a mi smo odabrale 12 modela za različite modne kombinacije. Od nježnih ravnih cipela Mary Janes do pomalo "grubih" martensica.

Naravno, kao i svake godine, veliki je izbor balerinki. Svaka žena u svom ormaru ima nekoliko pari balerinki jer uz njih baš sve može odjenuti - haljine, traperice ili klasične hlače. Romantična proljetna haljina uz balerinke uvijek je lijep i klasičan odabir, ali ako poželiš "pobjeći" od potpune romantike Dr. Martens je i ovo proljeće obavezna obuća među trendsetericima.

Cipele Mary Janes

Cipele Mary Janes vratile su se ove sezone na velika vrata i u različitim varijantama. Ako voliš ove cipelice u kojima ženska noga izgleda elegantno i nježno, sada možeš birati između baršunastih i nude varijanti, a ove sezone su tu i popularni kristalići. Naravno, hight street nudi i klasične crne modele za žene koje izbjegavaju boje i blještavilo.


shimmer fallbackAsos - 263 kn

shimmer fallbackZara - 199,99 kn

shimmer fallbackAsos - 162 kn

Balerinke

Klasične balerinke i dalje su obavezan dio ženske garderobe. Kao i proteklih nekoliko sezona i ove godine su tu modeli koji se sjaje - kopče od kristala i slični dodaci. Ako su poželjela malo drukčiji model ove sezone možeš izabrati između klasike i balerinki kojima je gornji dio u obliku slova V. To je detalj koji se može vidjeti na mnogim modelima ovo proljeće.

shimmer fallbackMango - 449,90 kn
Asos - 210 kn

shimmer fallbackZara - 229 kn

Proljetne gležnjače

Uz dobar par čizama svaka kombinacija može biti posebna - uz rokerske čizme elegantni sako postat će frajerski. Dok će nježne gležnjače samo istaknuti romantične kombinacije. Ovo proljeće dućani su prepuni bijelih gležnjača, bilo je vrlo teško odabrati samo nekoliko modela. S druge strane može se primijetiti da ćemo i dalje nositi kaubojske modele koji su popularni već nekoliko sezona.  

shimmer fallbackZara - 449,90 kn

shimmer fallbackAsos - 1320 kn

shimmer fallbackMango - 449 kn

Klasične mokasinke

Klasične mokasinke nikada ne izlaze iz mode, samo se mijenjaju detalji na njima. Uz klasične modele, ove godine su tu i modeli sa sjajnim detaljima - od zlatnih do svjetlećih. Ali vrlo lako se mogu pronaći i mokasinke s manje upadljivim detaljima kao što je obična mašna. Za ove klasične cipele ne možemo reći da su monotone ove godine. 

shimmer fallbackZara - 299,90 kn

shimmer fallbackMango - 349,90 kn Stradivarius - 199,90kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.