ZANIMLJIV POPIS

10 najpopularnijih dizajnerskih torbi u prvoj polovici 2024. godine

Već su izašli i popisi najpopularnijih modnih brendova u prvoj polovici ove godine, a sigurno je da će se to mijenjati jer društvene mreže često iznenada istaknu određeni model

dizajnerske_torbice.PNG
Foto: Profimedia

Kvalitetena torbica uvijek je bila važan dio modnog izričaja. Dobra torbica će podići svaku kombinaciju, a loš izbor ovog modnog detalja može uništiti svaki outfit. No posljednjih godina torbice su postale posebno važne i imaju "kraljevsko" mjesto u modnom svijetu stoga nije neobično što se puno piše o njima i što postoje različiti popisi. Tako su već izašli i popisi najpopularnijih modnih brendova u prvoj polovici ove godine, a sigurno je da će se to mijenjati jer društvene mreže često iznenada istaknu određeni model.

Tijekom ove godine, kao i inače, vladali su različiti stilovi. Jedna od ključnih stavki iz prošle godine je da su se velike torbe ponovno vratile u modu. Možda najistaknutija dizajnerska torba 2023. godine bila je omiljena Andiamo torba od Bottega Venete s luksuznim tkanjem, a i ove godine isti brend je na vrhu. No, bilo je i drugih torbi koje su se često pojavljivale na društvenim mrežama i u rukama velikih zvijezda.

Koje dizajnerske torbe dominiraju 2024. godine? Miu Miu je predstavio torbu koju možemo zamisliti kako je nosimo na posao, kavu i vikendom, ali i svugdje između. Bottega Veneta ponovno se bori za prvo mjesto sa svojom Gemelli torbom, a znamo da se već sviđa Dua Lipi. U nastavku pogledaj dosadašnje favorite za ovu godinu, a sigurno imaš i neki svoj.

BOTTEGA VENETA Gemelli

Image

MIU MIU Aventure Nappa Leather Bag

Image

DIESEL 1DR Bag

Image

LOEWE Flamenco Clutch

Image

GANNI Bou Bag

Image

MIU MIU Leather hobo bag

Image

CHANEL Small Hobo Bag

Image

COPERNI Swipe Bag

Image

JACQUEMUS Les Sculptures 'Le Bambino Long' Bag

Image

PRADA Medium Leather Bag

Image
Image

Nauči kako se pravilno izgovaraju imena najvećih modnih dizajnera i brendova