FRANCUSKA ESTETIKA

Pronašle smo elegantne kardigane koji podsjećaju na kultne Chanelove modele

Tihi luksuz i chic francuski stil već su neko vrijeme vrlo popularni pa i ne čudi da su ženstveni kardigani po uzoru na bezvremenske Chanel komade postali jako popularni, a mogu se pronaći u high street kolekcijama

Kardigani inspirani Chanel komadima
Foto: H&M

Proljetna sezona na modnu scenu donosi vladavinu nekih novih modnih trendova, a među komadima koji su vrlo popularan izbor ove godine našli su se i svestrani kardigani. S daškom profinjenosti i jednostavnosti, kardigani dominiraju kolekcijama mnogih brendova i izgledaju uistinu neodoljivo.

Image
UVIJEK DJELUJU 'CHIC'

Najljepši kardigani iz high street kolekcija koje ćeš moći nositi godinama

Kad je riječ o modelima, prevladavaju oni elegantnog stila, začinjeni zanimljivim detaljima i ženstvenim siluetama. Tihi luksuz i chic francuski stil već su neko vrijeme vrlo popularni pa i ne čudi da su ženstveni kardigani po uzoru na bezvremenske Chanel komade postali jako trendi.

Kardigani i vestice koji podsjećaju na kultnu Chanelovu jaknicu od tvida ove se sezone mogu pronaći u ponudi popularnih high street brendova. U njihovim proljetnim kolekcijama ističe se mnoštvo komada nadahnutih upravo francuskom estetikom. Takvi modeli s lakoćom će se uklopiti u svačiji stil, a idealno će upotpuniti i ležerne i formalnije kombinacije.

Švedski gigant H&M u svojoj je kolekciji za proljeće predstavio brojne stylish modele, no našu je pažnju osobito privukao kardigan koji mnogi uspoređuju upravo sa Chanelovom jaknicom od tvida. H&M-ov model dolazi u četiri boje i začinjen je upečatljivim gumbima te će nedvojbeno začiniti i onaj najjedostavniji look.

Slične modele s daškom klasične elegancije mogu se pronaći i u kolekcijama nekih drugih brendova kao što su Mango i Zara. One najljepše izdvajamo u nastavku.

H&M, 21 eur

Image

H&M, 21 eur

Image

H&M, 21 eur

Image

H&M, 21 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 30 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Zara, 36 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Foto: Instagram, H&M, Mango, Zara

Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica u znaku mimoza i osmijeha, a Zagrepčanke nikad elegantnije

POGLEDAJ VIDEO: JOGA ZA OPUŠTANJE