NAJŠARMANTNIJI DETALJ

Posvuda su sandale s mašnama, a mogu se pronaći na super sniženju

S obzirom na to da su u brojnim high street trgovinama već započela ljetna sniženja, brojni modeli s mašnama sada se mogu uloviti po povoljnijim cijenama pa je to idealna prilika za shopping

sandale s mašnom
Foto: Shutterstock

Cipele i sandale s mašnama već su se početkom proljeća istaknule kao jedan od hit komada, a njihova se popularnost nastavila i u ljetnoj sezoni. Riječ je o trendi modelima koji će začiniti svaku ljetnu kombinaciju, a obožavaju ih nositi i brojne influencerice.

Image
MOĆI ĆEŠ IH NOSITI SEZONAMA

Sniženje u Mangu: 25 modnih klasika koje sada možeš povoljno kupiti

Šarmantne i trendi, cipele i sandale ukrašene romantičnim mašnama unijet će dozu romantike u svaki look, a idealan su izbor i za neke svečanije prilike poput ljetnog vjenčanja. Dolaze u različitim bojama i modelima i izgledaju uistinu jako efektno.

S obzirom na to da su u brojnim high street trgovinama već započela ljetna sniženja, brojni modeli s mašnama sada se mogu uloviti po povoljnijim cijenama pa je to idealna prilika za shopping.

Od elegantnih salonki pa do jednostavnih balerinki, cipele i sandale s mašnama odličan su dodatak ljetnoj garderobi. Neke od najljepših modela koje su donijela ljetna sniženja izdvajamo u nastavku.

Mango - 35,99 €

Image

Mango - 29,99 €

Image

Mango - 27,99 €

Image

Mango - 22,99 €

Image

Mango - 35,99 €

Image

Reserved - 25,99 €

Image

Reserved - 29,99 €

Image

Reserved - 19,99 €

Image

Reserved - 27,99 €

Image

Reserved - 22,99 €

Image

Reserved - 25,99 €

Image

Sinsay - 5,99 €

Image

Sinsay - 5,99 €

Image

Sinsay - 10,79 €

Image
Image
KRATKE, DUGE, ŠARENE....

Zagrebačka špica i haljine: Ovako Zagrepčanke kombiniraju različite modele ljetnih haljina