Na Twitteru smo pronašle odličan trik za čišćenje bijelih tenisica

Sastojke koji su ti potrebni za čudotvornu smjesu zasigurno već imaš u svom kućanstvu

Na Twitteru smo pronašle odličan trik za čišćenje bijelih tenisica

Voliš li nositi bijele tenisice onda zasigurno znaš da je njihova najveća mana to da se vrlo lako i brzo zaprljaju.

Trendseterice i modne blogerice obožavaju bijele tenisice i kombiniraju ih na mnoštvo zanimljivih načina, a upravo su bijele starke idealne za nošenje tijekom ljetnih dana jer su lagane, udobne i praktične.


shimmer fallback


Za ćišćenje bijelih tenisica postoji mnogo trikova od kojih su neki više, a neki pak manje učinkoviti. Jedan izuzetno zanimljiv i koristan trik pronašli smo na Twitteru, a post koji je objavljen sadrži fotografiju tenisica prije i poslije čišćenja i čini se da uistinu djeluje, barem ako je sudeći prema fotografijama.

I am a miracle worker pic.twitter.com/BeivqBtdrv

— cat mom (@sarahtraceyy) 15. listopada 2017.

Na prvoj fotografiji nalaze se prljave bijele tenisice, dok druga fotografija prikazuje tenisice nakon čišćenja koje izgledaju poput novih. Korisnica Twittera koja je objavila post izazvala je mnogo pozitivnih reakcija i veliko čuđenje te je odlučila podijeliti svoj recept.

Sastojke koji su ti potrebni za čišćenje zasigurno već imaš u svom kućanstvu, a riječ je o sodi bikarboni te deterdžentu za pranje rublja. Najprije tenisice treba isprati, zatim pomiješati sodu i deterdžent i dobro iščetkati tenisice tom smjesom uz pomoć četkice za zube. Nakon toga potrebno je malo ostaviti da smjesa djeluje, isprati, oprati u perilici i osušiti.

S obzirom na to da je trik vrlo jednostavan, svakako ga vrijedi isprobati.Foto: Unsplash, Twitter

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.