'Must have' zimski komadi koje svaka Parižanka nosi

One prate trendove, ali uvijek istaknu svoju osobnost. Provjerile smo koji su omiljeni komadi Parižanki ove zime i u kojim modnim kombinacijama uživaju

'Must have' zimski komadi koje svaka Parižanka nosi

Grad svjetla i prijestolnica svjetske mode poznat je i po ženama koje imaju istančan smisao za modu. Ležerne, ali uvijek chic, ove dame vole prirodnost, ne skrivaju svoje lice i tijelo iza šminke i odjeće. Dapače, one će istaknuti svoje "nepravilnosti" i zbog njih biti još šarmantnije. Parižanke prati cijeli svijet jer svi želimo znati što je tajna njihovog modnog uspjeha.

Image

Zimu ne možemo zamisliti bez toplih jakni. U ovih 10 smo se zaljubile


Parižanke prate trendove čak i u lockdownu koji je trenutačno na snazi u Francuskoj, ali uvijek istaknu svoju osobnost. Provjerile smo koji su omiljeni komadi Parižanki ove zime i u kojim modnim kombinacijama uživaju, pa makar to bilo u ugodnosti svog doma. 

Traper s traperom

Ovo je dugo bila kontroverzna kombinacija u modnom svijetu, ali za Parižanke je to ove zime - top kombinacija. Traper košulja s trapericama omiljena je varijanta za vikende ili šetnje. Lijepe tenisice ili ravne čizme mogu podići ovaj outfit, a uz njega će lijepo pristajati kaput ili jakna. Traper s traperom je od drugorazredne kombinacije postao pravi must have. 

Image


(Zara, košulja od trapera, 229 kn)

Image


(Zara, traper košulja, 99 kn)

Image


(Zara, skinny traperice, 229 kn)

Chunky tenisice

Tenisice su pronašle svoje mjesto u Parizu. Trenutno omiljene? Velike i robusne tenisice - to su oni malo "ružniji" modeli. Modne trendseterice u Parizu biraju modele koji se lako primjećuju. Samo neka budu vidljive u svakom trenutku. 

Image


(Mango, 349 kn)

Image


(Mango, 449 kn)

Image


(Mango, 449 kn)

Oversized blejzeri

Tartan, smeđi, sivi ili s uzorkom - Parižanke vole sve boje i uzorke na sakoima. Može biti pravi statement komad ili elegantni dio outfita. Nemoj kupiti samo jednu veličinu veći blejzer, može biti i više. Ovdje se radi o totalnom predimenzioniranju, tako to rade u Parizu.

Image


(Mango, 599 kn)

Image


(Mango, 699 kn)

Image


(Mango, 549 kn)

Crna boja

Crni outfit je uvijek chic u Parizu, u njega je sigurna svaka žena. Može biti istaknut neki detalj ili neka tekstura na materijalu, ali i ne mora. Parižanke se uvijek osjećaju ugodno u njemu. Elegantno i jednostavno. 

Image


(Mango, 249 kn)

Image


(Mango, 129 kn)

Image


(Mango, 349 kn)