Modni klasik: Kako nositi balonere ovog proljeća?

Ovaj je odjevni komad omiljen među trendsetericama, a zahvaljujući jednostavnosti, možeš ga nositi na sve

Modni klasik: Kako nositi balonere ovog proljeća?

Nekoliko je odjevnih predmeta koje prati reputacija bezvremenskih modnih klasika, a koji su popularni među brojnim trendsetericama - baloner je definitivno jedan od njih. Ovaj klasični modni komad idealan je za prijelazno razdoblje, a zahvaljujući njegovoj jednostavnosti, možeš ga nositi na sve. Baloner je danas i simbol modne ekološke osviještenosti, jer bi ti dobar baloner mogao potrajati cijelog života.

Image

Pet modnih komada koje trebaš imati u ormaru prije dolaska proljeća


Osim klasičnih balonera, sve su popularniji i kožni baloneri, kao i baloneri u boji koji ti mogu podići cijeli look, a klasični baloner krem boje svakako je komad koji bi se trebao naći u tvom ormaru. Uz njega možeš kombinirati sve - od različitih boja i uzoraka preko najrazličitijih odjevnih predmeta za sve prigode.


via Giphy


Donosimo ti nekoliko ideja kako da i ovog proljeća zablistaš u baloneru.

1. Baloner u bojiAko si ljubiteljica nekonvencionalnog i voliš kršiti pravila, baloner u boji prava je stvar za tebe. Najbolje će se istaknuti odabereš li outfit u jednoj boji, primjerice crnoj, i na njega nabaciš baloner, ili ako ga kombiniraš s haljinom u nekoj drugoj boji.

2. Eksperimentiraj s uzorcimaKlasični baloner krem boje odlično će izgledati odjeneš li ga na haljinu s uzorkom, ili ga dodatno začiniš unikatnim čizmicama, torbom ili šalom s uzorkom

3. Kombinacija nude nijansiVoliš li jednostavno, svoj baloner krem boje možeš kombinirati i s odjevnim predmetima slične nijanse, a na taj ćeš način stvoriti savršen poslovni.

4. Look podigni bojamaKlasični baloner izgledat će odlično upariš ga s nekim odjevnim predmetom lude boje, poput fluorescentno narančastih čizmi, ili žarko žute suknje

5. Kožni balonerUmjesto klasične kožne jakne, ovog se proljeća izdvoji iz gomile, i to kožnim balonerom. Bilo da ga odjeneš na traperice ili na elegantne hlače, na tenisice ili štikle, savršeno će izgledati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.