Mango ima novu kolekciju za vježbanje, a ovo su naši favoriti

Nova kolekcija španjolskog high street brenda inspirirana je baletom, a ako tražiš prekrasne komade u kojima ćeš se osjećati ugodno - na pravom si mjestu

Mango ima novu kolekciju za vježbanje, a ovo su naši favoriti

Sportska odjeća više nije samo sportska. Tijekom proteklog desetljeća, a posebno protekle godine, rasprava o tome računaju li se tajice kao hlače jednom je zauvijek riješena, a odgovor je: definitivno da!

Image

Udobni pleteni kompleti u kojima želimo provesti cijelu zimu


Bez obzira na to koliko koraka napraviš svakog dana, zasigurno ćeš se složiti da je sve lakše uz lijepu i kvalitetnu sportsku odjeću. Upravo zbog toga sve više modnih brendova uključuje sportsku odjeću i modne dodatke u svoje kolekcije, a među posljednjima je i Mango, koji je svoju 'wellness' kolekciju izbacio prije nekoliko dana. 

Nova kolekcija španjolskog high street brenda inspirirana je baletom i puna je predivnih sportskih grudnjaka, topova, tajici, ali i čarapa, bodija te modnih dodataka poput lanca za bežične slušalice ili sportskih torbi za prostirku.

Svi komadi iz nove kolekcije dolaze u minimalistički odobrenoj paleti pastelnih boja poput plave, ružičaste, boje lavande ili terakote. Naravno, ako više voliš klasične nijanse, tu su također neizostavne crne, bijele i bež boje. 

Većina komada iz kolekcije napravljena je od rebrastog pamučnog materijala, istovremeno mekanog i rastezljivog, što je definitivno ključni detalj za neometane treninge. Bez obzira vježbaš li kod kuće, u prirodi ili u teretani, ako tražiš prekrasne udobne komade u kojima ćeš se osjećati ugodno, u nastavku zaviri u naše favorite iz Manga

Sportska majica - 249 kn, sportske tajice - 249 kn

Image

Sportski grudnjak - 169 kn, sportske tajice - 249 kn

Image

Body s ukrižanim leđima - 349 kn

Image

Protuklizne čarape, 99 kn

Image

Ballet majica na preklop - 249 kn

Image

Sportski grudnjak - 169 kn, sportske kratke hlače - 199 kn

Image

Prošivena sportska torba za oko pojasa - 129 kn

Image

Rebrasti body - 349 kn

Image

Sportski top s mašnom - 199 kn

Image

Duga sportska majica - 249 kn

Image

Sportska torba za prostirku - 169 kn

Image

Sportski grudnjak sa stražnjim križnim naramenicama - 199 kn, sportske tajice - 349 kn

Image

Lanac za bežične slušalice - 129 kn

Image

Komplet od 2 para rebrastih čarapa - 99 kn

Image

Sportska remen torba - 129 kn

Image