PRISTUPAČNE CIJENE

Francuski šik - Mango ima izvrsne dupliće za viralnu Polène torbu

Mangov duplić viralne Numero Dix torbe prvenstveno se ističe svojom čvrstom strukturom, zaobljenim konturama i elegantnim oblikom polumjeseca, a prodaje se u tri čak boje - sivkastoj, maslinasto zelenoj te smeđoj

Mangov duplić za Polene torbu
Foto: screenshot Mango

Brojni brendovi poznati su po tome što redovito lansiraju modne dodatke koji podsjećaju na one koje nude luksuzne kuće. Podsjećaju smo izgledom, a srećom, ne i cijenom. Tako u trgovinama poput Stradivariusa, Zare i Manga često možemo pronaći izvrsne dupliće koje ćemo platiti 30-ak eura. Dakle, ako si ne možeš, ili ne želiš priuštiti neku skupu dizajnersku torbu, zaviri u spomenute trgovine i pronaći ćeš gotovo identičan komad.

Ovaj put će biti riječ o Mangu koji u svojoj ponudi ima popularnu torbicu u obliku polumjeseca koja nas svojim prekrasnim dizajnom podsjeća na razvikani francuski brend Polène i njihovu Numero Dix torbu. Taj model torbica prošle sezone je bio jedan od najprodavanijih u svijetu, što dokazuje njegovu ogromnu popularnost. Osim što oduševljavaju svojim prepoznatljivim dizajnom, ujedno su i na glasu kao iznimno kvalitetne i praktične.

Mangovi duplići

Mangov duplić viralne Numero Dix torbe prvenstveno se ističe svojom čvrstom strukturom, zaobljenim konturama i elegantnim oblikom polumjeseca, a prodaje se u tri čak boje - sivkastoj, maslinasto zelenoj te smeđoj. I dok bismo za Polène torbicu trebali izdvojiti i do 420 eura, hit modni dodatak iz Manga možemo nabaviti po puno pristupačnijoj cijeni od 25,99 ili 39,99 eura.

Image
Image
Image
Image
ZANIMLJIV DIZAJN

Svi ih žele: Torbe francuskog brenda Polène spajaju luksuz s minimalizmom

O brendu Polène

Francuski brend Polène osnovan je prije osam godina, a njihove su kvalitetne kožne torbe nedavno došle u medijski fokus. Odišu profinjenošću, a radi se i o torbicama koje mogu dugo trajati. Također ovaj brend se ističe po specifičnim oblicima i bojama. Imaju različite modele, a ovisno o veličini, cijena jedne torbe kreće se od stotinjak do gotovo 500 eura. Ponudu modela koji se proizvode u Španjolskoj i boja možeš pronaći na njihovoj stranici. Uz nekoliko modela torbi u nizu boja, brend nudi i nekoliko prepoznatljivih komada nakita kojima se poigravaju organskim oblicima, a navodi se i da kolekciju nakita čini 24-karatno zlato.

Image
PRODUŽENI VIKEND

Zagrebačka špica: Ljetne kombinacije i čizme zavladale centrom grada