Mango i Zara imaju najnježnije romantične topove na tanke naramenice, a svi koštaju manje od 200 kuna

Ljetna sezona je pred vratima, a to znači da ćemo uskoro tople dane provoditi u što oskudnijim i laganijim krpicama koje dopuštaju koži da diše. Izdvojile smo stoga iz Mangove i Zarine ponude divne topiće na tanke naramenice koje su toliko nježne da se pri nošenju jedva i osjete

Mango i Zara imaju najnježnije romantične topove na tanke naramenice, a svi koštaju manje od 200 kuna

Ljetne noći i dani zahtijevaju laganu, prozračnu odjeću, a postoji li išta bolje no ljetne partije provesti u laganim topovima napravljenima od svileknastih materijala i s tankim ramenicama koje ni ne osjetimo? Po našem mišljenju - nema. Baš zato smo izdvojile iz aktualne Mangove i Zarine ponude lijepe svilene, satenske i lanene topiće na bretelice u kojima ćeš od jutra do mraka moći plesati, hodati i partijati, a da ti nije vruće. 

Image

Zara ima savršene modele sandala za ljeto. Izdvojile smo naših deset favorita


Elegantni, ženstveni i romantični, ovi topovi mogu se nositi i u poslovnim i u casual prilikama, doslovno od jutra do večeri. Baš zbog svoje svestranosti dobro je u njih investirati, a super je i to što su svi komadi koje smo našli na policama Zare i Manga, tih svima omiljenih high street brendova, doista povoljni. Od 70 do 199 kuna, ovi topići najnježnijih naramenica oduševit će te na prvu, a ako se odlučiš na kupnju nećeš zbog njih morati posezati ni jako duboko u džep. Idealno, zar ne?

Etno izvezeni top Mango - 199 kuna

Image

Zara prugasti topić - 80 kuna

Image

Mango bijeli top s volanom - 160 kuna

Image

Plisirani top na tanke naramenice iz Zare - 179 kuna

Image

Nježno ružičasti top iz Manga - 169 kuna

Image

Zarin crni top s perlicama - 69 kuna

Image

Elegantan svileni top iz Manga - 169 kuna

Image

Bijeli top s dodatkom čipke iz Zare - 119 kuna

Image

Mango elegantan top s čipkom - 169 kuna

Image

Zara laneni top - 150 kuna

Image