Tales of nature

Ljupka Gojić Mikić u divnoj novoj A'marie kolekciji

Ljupka ove jeseni utemeljuje A'marie ženu, a u jesenskoj kolekcija ima komada koje odmah želimo u svom ormaru

Amarie_TalesOfNature_WEB_9.jpg
Foto: Senja Vild
Play logo

List po list polako briše ljeto, zrak je prošaran svježinom i priroda nas nježno uvodi u novu sezonu. Topli, dugi dani postaju samo sjećanje, a nove boje sada već počinju stvarati savršenu scenografiju za pletene veste, kašmir i mekane 'outwear' komade od prirodnih materijala u kojima osjećamo da živimo u skladu sa sadašnjosti.

Play logo
shimmer fallback

Veza između žene i prirode oduvijek je bila snažna, iako nas moderni život zna međusobno udaljiti, uvijek pronađemo put k njoj, put k prirodi, put k sebi. Taj povratak najčešće se događa kad utihnemo. Kad zažmirimo, udahnemo i jednostavno poslušamo. Kad ono kako se osjećamo stavimo na prvo mjesto. Tada živimo u skladu sa sobom, sjedinjujemo svoje unutarnje glasove i postajemo jedno. Osjećaj koji nam ne može nitko zamijeniti. Ljupka je oduvijek bila iskrena i intuitivna, izražajna u svom stilu. Ona uživa u svakodnevnici, u malim stvarima vidi najljepše trenutke života i s lakoćom spaja svoju ženstvenost i razigranost.

shimmer fallback

Ove jeseni utemeljuje A'marie ženu koja uživa u trenucima potpune predanosti sebi, prirodi i sadašnjosti. Zna tko je i ne mari za tuđa očekivanja. Bira jednostavnost u svojoj slojevitosti i nježna je u svojoj odlučnosti. Zna da njezine odluke utječu na okolinu i da ono što nosi ne govori samo o njezinom izgledu već i o njezinom karakteru.

Za bazu svojih odjevnih kombinacija bira komade koji je ne sputavaju, poput pletiva Nusha, od toplog i ugodnog kašmira koji će vas iznenaditi svojom lakoćom ili pletiva Jela, veste od meke viskoze, čistih linija, koja se može nositi na više načina. Kombinira ih uz hlače Kiša od eko kože koje su sada već postale nezamjenjivi dio garderobe, a ove sezone nose se nešto ležernijeg i šireg kroja.

Play logo
shimmer fallback

Preko ramena prebacuje predimenzionirani kaput Marla, ako je oraspoložena za dizajn koji privlači pažnju svojim uzorkom i dugmadi od recikliranog papira, ili jaknu Misha u puderastoj nijansi, ako želi eleganciju koja istovremeno izgleda jako casual. Omiljeni komad joj je kaput Lya od meke alpaka vune s dvorednim kopčanjem - klasik koji nosi godinama.

shimmer fallback

Na večeru odlazi ležerno poput Francuskinje, u svojoj omiljenoj jesenskoj mini haljini Tiasha asimetričnog kroja, sa sitnim cvjetnim uzorkom na tamnoj podlozi, ili Nina, u svijetloj nijansi slonovače posutoj cvijećem, čime razbija očekivanu jesensku monotoniju.

shimmer fallback

Nova sezona mami na nove odluke, ali i ne mora. A'marie žena zna da može ostati mirna sa svojim mislima dok se sve mijenja oko nje. Zna da može nositi klasike, ako to želi, ili se pojaviti u odjevnom komadu koji samo nju zabavlja. Napiši nam u komentarima što ti misliš o novoj kolekciji?

Play logo
shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.