ZA SVAKI STIL

Trendi haljine za ljeto iz novih kolekcija H&M-a, Manga i Zare

Ove sezone jako su popularne lagane haljine od lana, kao i modeli u stilu kaftana, a u kolekciji svakog brenda svoje su mjesto pronašli i klasični modeli poput svestranih košulja-haljina

Haljine za ljeto
Foto: Mango

Haljine su zasigurno jedan od najpraktičnijih odjevnih komada za ljetne vrućine pa i ne čudi da i ove sezone dominiraju kolekcijama mnogih modnih brendova. Trendovi su raznoliki, a posebnu pažnju privlače haljine začinjene raskošnim uzorcima, no jako elegantno djeluju i minimalistički modeli u neutralnim nijansama.

Image
ŠARMANTNI MODELI

Cvjetne haljine u ljetnom izdanju – 17 modela u kojima će svaka žena blistati

Sve ljubiteljice ovog ženstvenog komada ovog će ljeta doći na svoje jer su brojni high street brendovi ponudili mnoštvo fantastičnih stilova za svačiji ukus. Prozračne i lepršave haljine idealan su dodatak garderobi za ljeto. Svestrane su i uvijek djeluju ženstveno i odličan su izbor u svim onim trenucima kada ne znamo što odjenuti. Bilo da je riječ o ležernim ili formalnim prilikama, haljina je nepogrešiv izbor.

Ove sezone jako su popularne lagane haljine od lana, kao i modeli u stilu kaftana, a u kolekciji svakog brenda svoje su mjesto pronašli i klasični modeli poput svestranih košulja-haljina te lepršavih haljina s tankim naramenicama.

Odlične haljine za ljeto ponudili su omiljeni high street brendovi – H&M, Mango i Zara – a one najljepše modele iz njihove aktuale ponude donosimo u nastavku. Među njima će svatko s lakoćom pronaći svoje favorite!

Foto: Instagram, H&M, Mango, Zara

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

H&M - 89,99 €

Image

H&M - 29,99 €

Image

H&M - 89,99 €

Image

Mango - 99,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 89,99 €

Image

Mango - 79,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image
Image
LJETO NAM SE VRATILO

Zagrebačka špica: Zagrepčani u odličnim trendi ljetnim kombinacijama