ŠARMANTNI MODELI

Cvjetne haljine u ljetnom izdanju – 17 modela u kojima će svaka žena blistati

Kao jedan od idealnih komada za ljeto ističe se cvjetna haljina, a brojni neodoljivi modeli ove su sezone pronašli svoje mjesto u kolekcijama popularnih high street brendova

Cvjetne haljine za ljeto
Foto: Zara

Uz svepristuni trend tihog luksuza i dominaciju neutralnih nijansi, ove sezone kolekcijama su zavladale i vibrantne boje te razigrani uzorci. Takvi upečatljivi modeli unijet će dozu osvježenja u ljetnu garderobu i začiniti naše svakodnevne kombinacije.

Image
RAZIGRANI OUTFITI

Prugaste haljine koje želimo u svom ormaru ovo ljeto - 17 trendi modela

Kao jedan od idealnih modela za ljeto ističe se šarmantna cvjetna haljina, a brojni neodoljivi modeli ove su sezone pronašli svoje mjesto u kolekcijama popularnih high street brendova. Od lepršavih mini modela pa do elegantnih dugih haljina sa cvjetnim motivima, izbor za ljeto uistinu je raznolik.

U spoju s lepršavim krojevima i prozračnim tkaninama poput lana ili viskoze, cvjetne haljine za ljeto izgledaju baš neodoljivo. S obzirom na to da je riječ o klasiku koji nikad ne izlazi iz mode, cvjetna haljina je nepogrešiv izbor, a može se nositi u brojnim kombinacijama - od ležernih pa do onih formalnijih.

Divni novi modeli za ljeto svakodnevno pristižu na police naših omiljenih trgovina i privlače pažnju svojim zanimljivim motivima i dizajnom. Ovog ljeta posebno su popularne haljine asimetričnog kroja, kao i modeli začinjeni romantičnim detaljima poput volana i puf rukava koji djeluju izrazito efektno. U nastavku smo izdvojile neke od najljepših modela iz aktualne ponude među kojima će svatko zasigurno pronaći svoje favorite.

H&M - 24,99 €

Image

H&M - 59,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 39,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 45,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 79,99 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 49,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 45,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 35,95 €

Image
Image
ZAIGRANI OUTFITI

Zagrebačka špica: Top izdanja Zagrepčanki na subotnjoj modnoj pisti