Želimo znati gdje ih kupiti!

Lana Jurčević oduševila štiklama u kojima treba znati hodati

U posljednje vrijeme Lanu smo više viđali u kućnim izdanjima, no sada je oduševila glamuroznim lookom

Lana Jurčević
Foto: Danijel Berković/PIXSELL

36- godišnja Lana Jurčević pjevačica je, vlasnica beauty brenda La Piel, ali i zagovornica 'stvarnih' žena. Često progovara kako nismo sve savršene i da ni ne moramo biti, a jedna je i od pokretačica Instagram profila @stvarnaja na kojem dijele priče stvarnih žena koje su prihvatile svoje tijelo i vole ga. Kako piše u opisu profila želja je da to bude "mala, ženska oaza gdje se možemo međusobno podržavati i pričati naše priče".

I sama Lana je nedavno objavila svoju fotografiju koja nije obrađena i na kojoj se vidi celulit uz koji je caption: "Džaba meni i pjesme i preko 100 milijuna yt pregleda i 800 000 followera, ako ne radim nešto dobro za druge. Koja je poanta onda što sam bila ovdje i na poziciji na kojoj jesam? Imam već punoooo idejaaaaa! Slobodno dajte prijedloge o čemu želite sve da pričamo…"

No, Lanu i dalje prate brojne žene gledajući svaku novu modnu kombinaciju koju objavi. Tako je nedavno uskočila u prozirnu haljinu sa šljokicama i prorezom i sa savršenim makeup- om, no ženama je za oko zapalo nešto sasvim drugo - njezine vrtoglave visoke štikle.

Fotkom se prisjetila nekih prošlih dana #tb , a ako je suditi po okruženju, riječ je o nekom od blagdanskih slavlja. Uz prekrasnu svjetlucavu haljinu, outfit je upotpunila i raskošnim naušnicama, ali ništa nije privuklo toliko pažnje kao srebrne štikle.

Brojne žene, ali i muškarci, su ispod fotke komentirali da izgleda prekrasno, ali i da joj se dive ako možete hodati u tako visokim potpeticama. Bilo kako bilo, srebrne štikle s debljim remenom s kristalima i prozirnom trakom na prstima učinit će noge vitkijima, ali zaista treba u znati u njima hodati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.