Kultni brend motocikala plasirao tenisice istog naziva - upoznajte Vespa tenisice

Svaki model sadrži prepoznatljive stilske elemente Vespe - bilo u dizajnu, boji ili detaljima

Kultni brend motocikala plasirao tenisice istog naziva - upoznajte Vespa tenisice

Dugoočekivani uzavreli gradski asfalt sa sobom donosi one male radosti življenja -  druženje na svježem zraku, kao i uživanje u ispijanju omiljenog pića nakon posla… No, kada postane neizdrživ, najuspješnije ga izbjegavaju oni koji nakon zime iz svojih garaža izvezu motocikle te s njima bez puno muke jure ulicama svoga grada. Jedan od vodećih brendova u svijetu motornih vozila na dva kotača, Vespa, još od 1946., broji obožavatelje diljem svijeta te dan danas plijeni poglede, gdje god prođe. Oduvijek simbol slobode i ljepote življenja, od samih početaka promovira u svijetu šarmantni talijanski bezvremenski stil, koji je sada, jednako šarmantno i neodoljivo, prenio i na svijet mode.


shimmer fallback


Naime, ovaj kultni brend predstavio je tenisice istog naziva – Vespa, koje su u najkraćem mogućem roku postale hit među urbanom i kreativnom publikom. One zasigurno nisu par onih tenisica koje viđate svakodnevno, jer ne spadaju pod „mainstream“. Kako u duhu Vespe sve postaje odraz osobnosti, riječ je o talijanskom načinu života koji nadilazi modu i trendove.


shimmer fallback


Vespa tenisice, ekskluzivno dostupne u odabranim ShoeBeDo dućanima, razlikuju se svojom originalnošću i avanturističkim duhom, a svaki će ih znalac znati iskombinirati i nositi na najbolji mogući način. Crvene, bijele, plave, prozračne, lagane, a opet toliko lako nosive i moderne. Svaki model sadrži prepoznatljive stilske elemente Vespe, bilo u dizajnu, boji ili detaljima, a iznimna pažnja usmjerena je na izbor materijala, kao i na kvalitetu i preciznost izrade, eleganciju i funkcionalnost.


shimmer fallback


Zagrebom su ovih dana, zahvaljujući Vespa klubu Zagreb, prodefilirali najneobičniji modeli Vespa motocikala, koji su se savršeno uklopili u modnu priču o istoimenim tenisicama. Malo vjetra u kosi nikada nije na odmet, pogotovo kada zatopli u gradu, a čak i ako nemate Vespu, možete odjuriti u odabrani ShoeBeDo dućan ili na samo klik udaljen webshop i potražiti najljepše Vespice.


shimmer fallback

(Foto: Bojan Zibar)

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.