MODNI HIT IZ 2010-IH

Kultna Longchamp torba je opet IN - pronašle smo jako slične high street verzije

Longchampova 'Le Pliage' torba iz 2010-ih je opet jako popularna i već su je 'isfurale' i mnoge trendseterice. U high street trgovinama mogu se pronaći slični, ali cjenovno povoljniji modeli

L1899089P68_1.jpeg
Foto: Longchamp

Modni trendovi stalno se vrte u krug pa tako često svjedočimo povratku komada koji su već bili veliki modni hit u određenom periodu u prošlosti. Mnogi od tih trendova danas su nam smiješni, no kada dođu u modu, ubrzo postaju popularni, osobito među trendsetericama i modnim entuzijastima.

Image
UMJESTO CRNIH

Modni zaokret: Ove zime nosit ćemo torbe (i torbice) u raskošnim bojama

Slično se dogodilo i s kultnom Le Pliage torbom poznatog francuskog brenda Longchamp koja je bila jako popularna tamo negdje početkom 2010-ih kada su je nosile brojne blogerice i poznate zvijezde. Čini se da je ova torba opet jako IN jer je sve češće viđamo u trendi kombinacijama brojnih influencerica.

Originalna Le Pliage torba shopper stila izrađena je od čvrstog platna i ima kožne ručke u smeđoj boji. Dostupna je u različitim bojama, no najpopularnija je ona u tamnoplavoj nijansi, a cijena joj je 110 eura. U prilog tome da je ova torba postala veliki hit ide i činjenica kako su gotovo svi ovi modeli na online shopu brenda trenutno rasprodani.

Image

Longchamp, 110 eur

Na sreću, high street brendovi ubrzo su ponudli jako slične, ali cjenovno pristupačnije modele, a jako sličnu torbu pronašle smo u popularnom Stradivariusu. Torba ovog high street brenda također dolazi u tamnoplavoj boji sa smeđim ručkama, ali košta znantno manje – samo 20 eura, a dostupna je i u crnoj boji. Slični modeli mogu se pronaći i kod nekih drugih brendova, a neke od naših favorita donosimo u nastavku.

Stradivarius, 20 eur

Image

Stradivarius, 20 eur

Image

Zara, 10 eur

Image

H&M, 31 eur

Image

Bershka, 26 eur

Image

Pull and Bear, 16 eur

Image

Pull and Bear, 16 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: SAZNAJ SVE O BOTOKSU