STIL KOJI ŽELIMO KOPIRATI

Španjolska kraljica Letizia fantastično nosi ravnu obuću

Kraljica Letizia, jedna od najpopularnijih dama s kraljevskih dvora, svojim nam je prelaskom na ravnu obuću predstavila stil koji želimo svakodnevno kopirati

kraljica Letizia
Foto: Profimedia

Letizia Ortiz, bivša novinarka, udala se 2004. godine za Filipa VI. koji je 2014. godine postao kralj što je nju učinilo kraljicom Španjolske. Tako je, uz Kate Middleton i ostale kraljevske dame, kraljica Letizia postala jedna od kraljevskih modnih ikona. Oduvijek je naglašavala svoju prirodnu ljepotu pa tako nikada nije ni skrivala sijede vlasi. Njen stil definiraju klasični elementi u spoju s modernim trendovima i kombiniranje high-end odjeće, poput Caroline Herrere s onom pristupačnijom poput Zare i Massimo Duttija.

Španjolska kraljica koja je poznata po outfitima s elegantnim potpeticama, u zadnjih je nekoliko mjeseci prešla na ravnu obuću te je zapravo pokazala kako neki outfiti mogu od svečanih postati svakodnevni ako se na njih obuće par ravnih sandalica, natikača ili cipela. Donosimo nekoliko primjera njezinih posljednjih outfita koji pokazuju kako se savršeno može kombinirati ravna obuća s poslovnim kombinacijama.

Modne kombinacije kraljice Letizije

Svaka žena u ormaru treba imati barem jedno kvalitetno odijelo koje može kombinirati na razne načine, bilo u kompletu ili odvojeno. Kraljica Letizia je ovo bijelo odijelo savršeno stilizirala s bijelim topom i ravnim bijelim tenisicama.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Na sastanak odbora Zaklade princeze od Asturije, kraljica Letizia odjenula je ovaj sakood tvida, koji smo već viđali, a savršeno ga je stilizirala s ravnim crnim hlačama i crnim balerinkama s twistom.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Španjolska kraljica je na desetu obljetnicu proglašenja kralja Filipa VI. kraljem odjenula svilenu bluzu i suknju kraljevsko plave boje brenda Maksu, u kojima smo ju već vidjeli, sa zlatnim sandalama. S ovim je pokazala kako se i na ovakve događaje može obući nešto udobno, ali da to izgleda vrlo elegantno i ženstveno.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Na ovaj sastanak delegatske komisije Zaklade princeze od Girone, kraljica je Boss suknju na koju je obukla bijelu svilenu majicu kratkih rukava, u kojoj smo je već prije viđali i sandale sa Swarovski kristalima u kojima smo je također prethodno viđali.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kraljica Letizia, je za posebno slavlje svoje kćeri koja je završila vojno školovanje, odjenula je midi haljina od šifona s cvjetnim uzorkom francuskog brenda Maje Paris. Fantastično je na to kombinirala ravne sandale sa zlatnim trakicama. Na ovaj način je pokazala kako odjeća istovremeno može biti vrlo ženstvena i udobna.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia
Image

Španjolska princeza i buduća kraljica oduševila u haljini iz Manga