PROLJETNI TRENDOVI

Fantastični kožni komadi ovog proljeća dolaze u efektnoj bordo boji

U spoju s kožom bordo boja djeluje izrazito efektno i savršen je izbor želiš li mali odmak od klasičnih proljetnih nijansi

Bershka
Foto: Bershka

Proljetna sezona donijela nam je vladavinu očekivanih, ali i manje očekivanih modnih trendova, a u kolekcijama high street brendova našli se brojni trendi modeli koji će sasvim sigurno unijeti dozu osvježenja u naše svakodnevne kombinacije.

Image
MODNI TRENDOVI

Elegantna bordo nijansa bit će hit u 2024. godini - donosimo trendi komade

Posebnu pažnju ove sezone privlače upečatljivi komadi od umjetne i prave kože koji su osvježeni nekim novim bojama i detaljima te izgledaju bolje nego ikad. Kožni komadi na modnoj sceni su hit već nekoliko sezona, a čini se da će se njihova popularnost nastaviti i ovog proljeća.

Osim klasičnih modela u crnoj boji, u novim kolekcijama osobito su se istaknuli kožni komadi u drugim nijansama, a najviše pažnje privlače oni u šarmantnoj bordo boji. Ova elegantna nijansa već se početkom zime istaknula kao vrlo popularna, a obožavaju je i mnoge influencerice.

U spoju s kožom bordo boja djeluje izrazito efektno i savršen je izbor želiš li mali odmak od klasičnih proljetnih nijansi. Za razliku od jarke crvene boje, ova je nijansa suptilnija i otmjena, a kožni komadi u bordo tonovima zavladali su i ponudom brojnih high street brendova. Najpopularnije su jakne bajkerskog stila u bordo boji, ali mogu se pronaći i kožne hlače, suknje i sakoi u ovoj neodoljivoj nijansi.

Kožni bordo komadi začinit će svaki look, a one najljepše modele iz aktualne ponude brendova izdvojile smo u nastavku.

Bershka, 36 eur

Image

Mango, 120 eur

Image

Mango, 20 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Massimo Dutti, 299 eur

Image

Massimo Dutti, 299 eur

Image

Massimo Dutti, 199 eur

Image

Massimo Dutti, 349 eur

Image

Monki, 55 eur

Image

Reserved, 20 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica: Jarke boje, poznata lica i gužva na posljednjoj špici u veljači

POGLEDAJ VIDEO: PILATES VJEŽBE ZA TRBUH