Kako kombinirati boju senfa?

Kombinacijom tri boje, smeđe, žute i bijele, stvara se nijansa koju ili voliš ili mrziš. Oker je u svojim raznovrsnim nijansama jedna od najpoželjnijih boja u dizajnu interijera, ali i garderobi.

Kako kombinirati boju senfa?

Kada se približi novi radni tjedan uvijek smo u jednom od problema, a to je „što obući ovaj tjedan“?
Ova umirujuća nijansa žute savršeno pristaje osunčanim ljetnim danima, kao i opalom jesenskom lišću. Svaki naredni mjesec prava je prilika za detalje u boji senfa.

Ako ti ova nijansa zadaje probleme pri kombiniranju, i ne znaš što da obučeš uz nju, izaberi jedan glavni komad koji će biti nosioc boje, na primjer košulja, sako ili suknja, a ostatak garderobe neka ostane neutralan. To je najlakši način da malo osvježiš svoj outfit, a da se opet ne osjećaš sigurno noseći boje koje te smiruju.

Ako ste jedna od onih dama koje vole eksperimentirati i kombinirati jarke boje, upravo ova boja daje nebrojeno mogućnosti. Kombinacija boja koja uvijek ostavlja utisak je kraljevsko plava ili boja senfa.

Različiti uzorci su također poželjni, točkice u crno bijeloj varijanti ili čak i šareni, cvjetni uzorak. Isto tako, nećete pogriješiti ni s nakitom ili cipelama u senf boji.

Koje su nijanse u kombinaciji s ovom bojom?

  • Senf pripada toplim bojama, pa ga trebate kombinirati s toplim nijansama. Bolje je koristiti sljedeće nijanse u kombinacijama:
  • boja maslina;
  • razne varijacije smeđe boje;
  • zelena (boja svježe trave);
  • narančasta.